Slovenija
116 ogledov

V Mariboru gorela dva stoječa radarja

radarji
1/7
JZZPR Maribor
Pozivi k uničenju novih radarjev v Mariboru so očitno obrodili sadove. Ponoči sta namreč gorela kar dva.

Čeprav je mariborski župan Franc Kangler včeraj sporočil, da bodo prvim kršiteljem, ki so jih ujeli novi radarji, izrekli le opozorilo, to jeze nekaterih očitno ni pogasilo. Ponoči so nepridipravi namreč zažgali dva nova stoječa radarja, in sicer v križišču na Ptujski cesti in v križišču na Lackovi cesti. Oba požara so pogasili gasilci JZZPR Maribor, pri gašenju drugega pa je pomagal še PGD Radvanje.

"21. oktobra okoli 00.20 ure je neznani storilec povzročil požar na sistemu za detekcijo hitrosti na Ptujski cesti v Mariboru, okoli 04.20 ure pa je neznanec povzročil požar na sistemu na Streliški ulici. Višina premoženjske škode še ni znana. Policisti še zbirajo obvestila," se glasi izjava Policijske uprave Maribor.

Župan Kangler je sicer na Facebooku objavil, da je bil rekorder v prekoračitvi hitrosti voznik, ki je mimo osnovne šole v Radvanju namesto 50 kilometrov na uro vozil 128 kilometrov na uro.

Komentarjev 68
  • Avatar Mirč Sla
    Mirč Sla 19:39 13.november 2012.

    jaz tudi vozim po predpisih vedno in povsod, zato ne potrebujem teh škatel na vsakem semaforiziranem križišču,.. ampak ti moraš vedet, da ti radarji, te škatle niso bile zastonj, gre za velike denarje, ki so jih ali še jih bodo ...prikaži več plačali z našim denarjem, zato gre,.naj bi ta denar raje dali državljanom, ki so jih prizadele velike poplave, eni so ostali brez vsega ali imajo ogromno škode.

  • Presvetli 07:51 22.oktober 2012.

    Veste kaj sem opazil?TAM KJER SO RADARJI JE PA NASTAL KAR ZELENI VAL PRED NJIMI??????????????50 LET v Mariboru ni bilo zelenega vala in sedaj se sprašujem le zakaj je kar naenkrat nastal od prejšnjega tedna in vklopa radarjev!

  • Presvetli 07:47 22.oktober 2012.

    Po tem tvojem kar si napisal je naslednja poteza vlade ali našega lepega duplečanara:Registrska tablica v čelo z dvema žrebloma 100 in na občino koleke it plačat ter registracijo nardit na štajerski avtodom če si tehnično ispraven.Upam,da boš poskusna ovca ...prikaži več potem bomo pa videli kako se boš navadil prvo ti potem pa ostali beee beee beee