Slovenija
17 ogledov

V nedeljo bo snežilo

Kmalu nas lahko znova preseneti sneg. Celoten članek je objavljen na našem vreme Žurnal24 main
V nedeljo lahko ponekod po Sloveniji pričakujemo sneg.

Po podatkih Agencije RS za okolje bo danes popoldne pretežno oblačno, ponekod bo občasno rahlo deževalo. Najvišje dnevne temperature bodo od pet do 10, na Dolenjskem do okoli 12 stopinj Celzija.

Jutri bo prav tako oblačno s padavinami, na severu države bo občasno snežilo. Najvišje dnevne temperature bodo od dve do šest, na Primorskem okoli 10 stopinj Celzija. Tudi v krajih severno in vzhodno od nas bo rahlo snežilo.

Ponedeljek in torek bosta pretežno oblačna. V zahodni in deloma osrednji Sloveniji utegne deževati, v notranjosti Slovenije pa občasno tudi snežiti.

Če se odpravljate na pot ...
Po podatkih Prometno-informacijskega centra na cestah ni večjih posebnosti, le na pomurski avtocesti je zaradi okvare tovornega vozila oviran promet pred priključkom Vučja vas v smeri Murske Sobote. Cesta čez prelaz Vršič je prevozna le za osebna vozila z zimsko opremo. Popolna zapora je danes na regionalni cesti Karteljevo–Bučna vas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.