Slovenija
15 ogledov

V nedeljo računajte na kolone

Zapora ceste Nino Verdnik
Do 12. ure v nedeljo bo zaradi sanacije v predoru Jasovnik zaprta štajerska avtocesta med Vranskim in Trojanami proti Ljubljani. Dela pričakujte tudi na primorski avtocesti.

"Ob 20. uri bodo zaradi sanacije vozišča v predoru Jasovnik zaprli štajersko avtocesto med priključkoma Vransko in Trojane proti Ljubljani. Promet bo preusmerjen na regionalno cesto," sporočajo na spletni strani prometno-informacijskega centra. "Zapora bo do jutri, predvidoma do 12. ure."

Dela tudi na primorki

Na primorski avtocesti bo v nedeljo zaradi obnove vozišča zaprt vozni pas pred počivališčem Lom in na CP Log v smeri Ljubljane med 4. in 16. uro, na hitri cesti Nova Gorica - Razdrto pa bo zaradi snemanja vozišča upočasnjen promet med Vipavo in Vrtojbo v obe smeri jutri med 8. in 15. uro.

Občasne zapore Karavank

V predoru Karavanke so možne občasne, do polurne polurne popolne zapore v smeri Avstrije zaradi del, predvidoma ob 7., 15. in 23. uri.

Preplastitev na obvoznici

Prav tako so možni občasni zastoji na ljubljanski severni obvoznici med razcepom Koseze in nadvozom Podutiške ceste, kjer bo zaradi preplastitve vozišča zaprt en prometni pas v smeri Zadobrove. Zaprt bo tudi izvoz z obvoznice na Podutiško cesto.

Zaradi sanacije vozišča na mariborski vzhodni obvoznici med priključkom Rogoza in razcepom Slivnica promet poteka dvosmerno po eni polovici avtoceste. "Na razcepu Slivnica je zaprt izvoz iz smeri Ptuja proti Ljubljani ter izvoz iz smeri razcepa Dragučova proti Ptuju," pojasnjujejo na PIC.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • nergač 20:13 09.april 2016.

    Jasnovik !?Vam manjka en Jasnovid, da boste znali prepisovat.

  • s.i.k. 19:37 09.april 2016.

    hvala za obvestilo. ne vozim , in se ne vozim.