Slovenija
55 ogledov

V nesreči umrl ustanovitelj britanske šole

Prometna nesreča PGD Postojna
V tragični nesreči pri Cerknici je umrl ustanovitelj Britanske mednarodne šole v Ljubljani.

Žrtvi prometne nesreče, ki se je v noči na ponedeljek zgodila pri Cerknici, sta bila ustanovitelj in ravnatelj Britanske mednarodne šole v Ljubljani Jeremy Hibbins ter sodelavec šole Tadej Prijatelj, so sporočili iz omenjene šole. Kot so zapisali, je Hibbins "s svojo karizmo in trdim delom pustil za sabo neizbrisen pečat".

Prometna nesreča na cesti Postojna-Unec v občini Cerknica se je po ugotovitvah policije zgodila, ko je 27-letni voznik avtomobila porsche carrera 911 domnevno zaradi neprilagojene hitrosti zletel s ceste. Vozilo je zdrselo s ceste po nasipu, kjer je trčilo v drevo. Voznik in njegov 48-letni sopotnik sta umrla na kraju nesreče. Na Britanski mednarodni šoli v Ljubljani so danes pojasnili, da sta žrtvi prometne nesreče Hibbins in Prijatelj.

Na šoli bodo nadaljevali vizijo pokojnega

Za Hibbinsa so v šoli zapisali, da je verjel "v človekov neomejeni potencial, v pomembnost varnega in hkrati stimulativnega učnega okolja, ki ceni in daje prostor individualizmu, različnosti, motivaciji in skrbi za soljudi". "Njegova neusahljiva energija, pozitivna naravnanost in humor nas bodo vedno spremljali," še poudarjajo v šoli in zagotavljajo, da bodo nadaljevali njegovo vizijo in začrtano pot.

Komentarjev 3