Slovenija
25 ogledov

V ospredju politiki in delavec

Borut Pahor
1/8
Žurnal24 main
Pretekli teden smo se lahko nagledali (in naposlušali) politikov pred današnjim referendumom. A precej pozornosti je bilo namenjeno tudi nesrečnemu makedonskemu delavcu, ki je umrl.

Kaj ste ta teden najbolj brali?
Šarić začel z likvidacijami: Slovenska policija je pripravljena, če bi balkanski narkokralj Darko Šarić načrtoval likvidacije tudi v Sloveniji, kot je to naredil v Črni gori.
26-letnica je v kritičnem stanju: 26-letna ženska s Ptuja, ki jo je ustrelil njen partner v glavo in prsni koš je tudi po dveh operacijah še vedno v kritičnem stanju.
Goli motorist zmedel novinarko: Novinarko grške televizije Patra TV je med poročanjem o motorističnem shodu presenetil nagec, ki si je na moškost nataknil črno nogavico.

Najbolj priljubljen kviz:
Kdo je zvezdnik?

Ukinili bomo položnice: Prvega novembra bomo uvedli enotni plačilni nalog za vsa plačila.
Dih jemajoča luknja v mestu: Ogromna luknja v Guatemala Cityju, sicer posledica tropske nevihte Agata, je dobesedno pogoltnila tripasovnico. Ena oseba je izgubila življenje.
Pokazala posteljne prijatelje: Špela Grošelj nam je razkrila, zakaj naravnost obožuje svoj ameriški hladilnik, kje preživi največ časa, zaupala pa nam je tudi, kdo ji dela družbo v postelji.

Od galerij pa so vas najbolj pritegnile naslednje:
Oglasi, ki šokirajo: Oglase, ob katerih je javnost obstala z odprtimi usti, so v večini umaknili iz oglasnih prostorov.
Opustošene slovenske prikolice: Ne samo Slovenijo, tudi sosednjo Hrvaško je zajelo slabo vreme, ki je povzročilo tudi precej škode.
Natasha, kaj se ti je zgodilo?: Nekdanji kanadski model, Natasha Henstridge, ki je zaslovela z vlogami v filmih Tuja vrsta in Morilec mehkega srca, je le še bleda podoba zapeljivke, kakršna je nekoč bila.
Registrske tablice, da te kap: Nekateri vozniki želijo biti na cesti nekaj posebnega.