Slovenija
23 ogledov

V ponedeljek druga vstaja

Protesti proti Kanglerju Nino Verdnik
Shod. Prijavljen še ni. Sestanka se ne bodo udeležili.

“Protesti do sedaj niso bili napovedani in tudi ta, ki naj bi bil v ponedeljek, zaenkrat še ni. V kolikor bi želeli prijaviti shod, bi se morali vsaj en razkriti svojo identiteto,” je za Žurnal pojasnil Željko Vogrin, načelnik Upravne enote Maribor.

V Mariboru se ob boku redne seje mestnega sveta, ki bo v ponedeljek, na Trgu svobode obetajo novi protesti zoper župana Franca Kanglerja, na katere poziva Facebook skupina Franc Kangler naj odstopi kot župan Maribora.

Policija v pripravljenosti?

Neuradno smo izvedeli, da naj bi bila na ta dan v pripravljenosti tudi policija, če bi prišlo do izgredov kot v sredo popoldan na Rotovškem trgu. Kangler je na sestanek in pogovore povabil tudi anonimne ustanovitelje omenjene FB skupine, vendar so ti že zatrdili, da se na njegovo povabilo ne bodo odzvali.

Komentarjev 7
  • Milan Samide 20:53 27.november 2012.

    26.člen URS, ( pravica do povračila škode)Vsakdo ima pravico do povračila škode, ki mu jo v zvezi z opravljanjem službe ali kakšne druge dejavnosti državnega organa, organa lokalne skupnosti ali nosilca javnih pooblastil s svojim protipravnim ravnanjem stori oseba ...prikaži veča ali organ, ki tako službo ali dejavnost opravlja.Oškodovanec ima pravico, da v skladu z zakonom zahteva povračilo tudi neposredno od tistega, ki mu je škodo povzročil. Javni uslužbenci, politiki, ali se zavedate tega člena USTAVE RS, se zato bojite poštenih ljudi, ki zahtevajo le spoštovanje zakonov in URS. Kar bojte se USTAVA RS ne govori o zastaranju , prej ko slej boste vsi polagali račune po pravnih poteh, le da pridejo v parlament poištenjaki, ki bodo spoštovali USTAVO in zakone.

  • Scott 01:47 27.november 2012.

    Tunizija,Egipt,Libija...;50 stotinov(majhen,siv in nič vreden)je očitno preveč gledal televizijo...

  • Žurnalček 23:51 26.november 2012.

    Revolucije se ne prijavlja , niti ni potrebno, ker bo bodo tisti , ki bodo ukazali napad na narod prvi viseli po kandelabrih , prvi, tega se morate zavedati ! Tako je bilo povsod in v vsaki revoluciji ! Tisti, ...prikaži več, ki je dal komando za solzilec ima že vpisanih 5 let aresta . Lahko tekmujete med sabo , kdo ga bo več prslužu, sam lovil vas bomo po celem svetu, da naute mislel, da je Ciper morsko zdravilišče !