Slovenija
18 ogledov

V požaru je izgubil življenje

V požaru je eden izgubil življenje, neuradno zaradi zadušitve. (Foto: Živa Zakše Žurnal24 main
Nesreča. Po neuradnih podatkih naj bi se moški med spanjem zadušil z dimom.
Brez znakov nasilja
Požar. Gasilci PGD Šentrupert so pogasili požar, odstranili poškodovano pohištvo in oblačila ter prezračili prostore. V notranjosti zidanice so našli mrtvega moškega. Na kraju dogodka si je truplo ogledal zdravnik in ugotovil, da na moškem ni znakov nasilja.

V soboto malo pred 15. uro je zagorelo v kuhinji zidanice na Ravniku pri Šentrupertu, pri čemer je eden izgubil življenje. Po neuradnih podatkih gre za okoli 60 let starega moškega R. O., sicer lastnika zidanice. Vzrok požara še ni znan.

Neuradno: zadušitev
Kot smo neuradno izvedeli, naj bi moški v kuhinji zakuril, nato pa zaspal. Pri tem naj bi se vnele cunje, moški pa naj bi se med spanjem zadušil oziroma zastrupil z dimom.

Gasilci so požar pogasili in v notranjosti zidanice našli mrtvega moškega.
Alenka Drenik, tiskovna predstavnica Policijske uprave Novo mesto

Uradno vzrok smrti še ni znan. Truplo si je na kraju dogodka ogledal zdravnik in potrdil, da na moškem ni znakov nasilja, je za Žurnal24 pojasnila Alenka Drenik, tiskovna predstavnica Policijske uprave Novo mesto, in dodala, da je bila v tem primeru odrejena sanitarna obdukcija. Pristojni nadaljujejo zbiranje obvestil o dogodku, več informacij pa nameravajo javnosti posredovati v prihodnjih dneh.

Težko življenje
Kot smo izvedeli od domačinov, naj bi žrtev kot najmlajši otrok otroštvo preživel pri teti. Pozneje naj bi postal prevoznik, a naj bi pred leti vse izgubil.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.