Slovenija
34484 ogledov

V razbitinah reli vozila umrl 44-letnik, povzročitelj 49-letni policist

Nesreča na avtocesti PGD Slovenska Bistrica
Na štajerski avtocesti, iz smeri Slovenske Bistrice proti Tepanju, je ponoči v trčenju dveh osebnih vozil umrl 44-letni državljan Romunije. Še dve osebi sta bili huje poškodovani, ena pa lahko, so sporočili s Policijske uprave Maribor.  S fotografij  je razvidno, da je bilo v nesreči udeleženo tudi starodobno reli vozilo.

Policisti mariborske policijske uprave so bili o nesreči obveščeni ob 23.24. Kot so zapisali v današnjem sporočilu, je po doslej znanih informacijah 49-letnik z osebnim avtomobilom, v katerem sta bila še dva potnika, peljal proti Tepanju, ko je zapeljal z levega prometnega pasu na desnega in pri tem trčil v osebni avtomobil, ki ga je vozil 44-letni državljan Romunije.

rešilec Slovenija Huda nesreča, ena oseba mrtva, ena poškodovana

Državljan Romunije je po trčenju, ko je vozilo odbilo prek prometnega pasu za počasna vozila in v varnostno betonsko ograjo, padel iz vozila. V nesreči se je tako hudo poškodoval, da je na kraju umrl. Po doslej znanih informacijah sta bila huje poškodovana tudi dva potnika v prvem osebnem avtomobilu, tretji pa lahko.

Kdo je 49-letnik, ki je povzročil nesrečo, policija ne more razkriti, gre pa iz sporočila za javnost sklepati, da je osumljeni povzročitve nesreče policist, saj je ogled nesreče prevzel posebni oddelek specializiranega tožilstva, ki se ukvarja s preiskovanjem in pregonom uradnih oseb s posebnimi pooblastili. 

Komentarjev 5
  • Avatar Leon
    Leon 18:33 01.maj 2022.

    Torej je nesrečo povzročila oseba s posebnimi pooblastili za povzročanje nesreč ? Kaj se greste ?