Slovenija
46423 ogledov

V Slovenijo najbrž prihaja nova snežna pošiljka

Sneg Epa
Meja sneženja bi se lahko spet spustila do nižin, opozarjajo vremenoslovci.

Po torkovem se nam morda spet obeta novo sneženje, opozarjajo vremenoslovci portala Ciklon.si. "Zadnji izračuni kažejo na izrazito vremensko fronto, ki bi nas dosegla v torek, 13. aprila. Zaenkrat kaže na zelo podoben prehod vremenske fronte s sekundarnim ciklonom nad Genovskim zalivom," napovedujejo in dodajajo, da bi se meja sneženja spet lahko spustila do nižin. Več podrobnosti bo znanih jutri.

Po torkovem se nam morda spet obeta novo sneženje? In to točno teden dni po prvem v tem mesecu. Zadnji izračuni kažejo...

Objavil/a ciklon.si /srednjeročna napoved dne Petek, 09. april 2021

Tudi Agencija RS za okolje opozarja, da se bo v torek južno od nas proti vzhodu pomikalo ciklonsko območje z vremensko fronto. Oblačno in hladno bo, s padavinami, ki bodo do srede zjutraj ponehale. 

Od srede do sobote bo vreme bolj suho, v nedeljo pa se bo verjetnost za padavine nekoliko povečala. Postopno bo spet topleje, napovedujejo.

Kaj nas čaka danes?

Kot napovedujejo meteorologi Agencije RS za okolje, bo danes na zahodu pretežno oblačno, drugod povečini sončno. Najvišje dnevne temperature bodo od 12 do 17 °C. Na tej povezavi lahko preverite, kako se bodo padavine pomikale po državi.

Vreme 10. 4. 2021 | Avtor: Arso Arso

Tudi jutri bo v zahodni polovici Slovenije občasno deževalo, največ dežja bo v Posočju. Oba dneva bo vetrovno, pihal bo jugozahodni veter, ob morju jugo. Najnižje jutranje temperature bodo od 4 do 10, najvišje dnevne od 10 do 16 °C.

Vreme 11. 4. 2021 | Avtor: Arso Arso
dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 2
  • stilist 14:54 10.april 2021.

    To pa je kvalitetno novinarstvo: "najbrž bo sneg". Pišite raje o dogodkih, ki so se zgodili, čeprav še tam napišete: "naj bi".

  • miho 10:25 10.april 2021.

    :o