Slovenija
3178 ogledov

V streljanju poškodovana 34-letna ženska

Policija uniforma policist Saša Despot
Do dogodka je prišlo sinoči okrog polosmih.

S Policijske uprave Novo mesto so danes sporočili, da so jih sinoči okoli 19.30 obvestili o streljanju v Brezju. Po dosedanjih ugotovitvah je med več osebami prišlo najprej do spora in groženj, nato pa je 32-letni domačin uporabil tudi pištolo. V dogodku je bila lažje poškodovana 34-letnica. Reševalci so jo odpeljali na pregled v novomeško bolnišnico.

Na kraj dogodka je prišlo več policijskih patrulj in posebna policijska enota. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja poskusa uboja so pridržali 32-letnega domačina. V preiskavo se je vključil sektor kriminalistične policije, o dogodku so obvestili dežurnega preiskovalnega sodnika in okrožno državno tožilko. Vse okoliščine poškodbe 34-letnice še niso znane. Po pregledu so jo odpustili iz bolnišnice.

Kot so pojasnili na Policijski upravi (PU) Novo mesto, osumljenec nima orožne listine. Policisti so ga v zadnjih letih zaradi kaznivih dejanj s področja premoženjske kriminalitete ter kaznivih dejanj zoper življenje in telo obravnavali že 24-krat. "Policijska preiskava in aktivnosti še potekajo, zato zaenkrat zaradi interesa preiskave drugih podatkov ne bomo posredovali javnosti," so še zapisali na policiji.

Policija uniforma policist Zaradi prijave na FURS Slovenija Streljali v hišo, v njej tudi žena in otrok

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 14
 • Avatar right
  right 08:15 31.maj 2020.

  v ZDA bi bil tak idiotski sesalec že zdavnaj v statistiki neobstoječih. tam imajo policijo, ne uniformirane prdce, ki znajo samo strašiti z radarji iz grmovja

 • Marcelko 08:09 31.maj 2020.

  Pri 24 obravnavah in z rezultatom neuspešni, bi se bilo treba vprašati o (ne)sposobnosti policije in ostalih organov tega področja.

 • Avatar Donniwista
  Donniwista 00:56 31.maj 2020.

  Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke >> B︆︆︆︆r︆︆e︆︆d︆︆︆︆h︆︆o︆︆t︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m

Sorodne novice