Slovenija
14 ogledov

V torek bo najtopleje

Vročina Reuters
Pripravite se na toplejši začetek tedna, v torek lahko pričakujemo tudi trideset stopinj Celzija. V drugi polovici tedna sledi slabše vreme.

Jutri lahko pričakujemo lepše vreme, saj bo po napovedi Agencije RS za okolje (Arso) pretežno jasno, predvsem v severni Sloveniji pa občasno zmerno oblačno. "Najnižje jutranje temperature bodo od sedem do dvanajst, na Primorskem okoli 15, najvišje dnevne od 23 do 28 stopinj Celzija," dodajajo.

Lahko tudi 30 stopinj

"Toplo vreme bo do srede, s tem da bo najtoplješi dan verjetno torek, ko se lahko segreje do 29 stopinj Celzija, morda kje tudi do 30 stopinj Celzija," pravi dežurni prognostik na Arso Brane Gregorčič. Pojasnjuje, da bo v ponedeljek in torek kar sončno, v sredo popoldan pa se že lahko začnejo pojavljati kakšne plohe in nevihte.

"Druga polovica tedna bo večinoma oblačna in občasno deževna," pravi in dodaja, da bo hladneje. "Že v četrtek bo pod 20 stopinj Celzija in verjetno bo tako ostalo do nedelje, mogoče bo kakšen dan tudi hladneje, okoli 15 stopinj Celzija," je zaključil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.