Slovenija
102 ogledov

V Tušu dobil pokvarjena jajca

Jajca v Tušu
1/3
Bralka
Bralčeva izkušnja: po nakupu jajc v trgovini Tuš je ugotovil, da je izdelek pokvarjen. Tuš: "Napako obžalujemo."

"V prilogi so slike jajc Olimp, kupljenih danes (prejšnji teden, op. a.) v trgovini Tuš. Rok uporabe je razviden, oporečnost prepričljiva. Trgovina Tuš je obveščena in jih je že umaknila, jih pa po Sloveniji čaka še veliko," nam je sporočil bralec.

Na naša povpraševanja glede izdelka so nam v Tušu odgovorili, da je bilo "v procesu od nabave do prodaje blaga več varovalk in točk preverjanja kvalitete in svežine izdelkov". "Verjetnost, da bi bil na policah naših trgovin poškodovani izdelek ali izdelek s pretečenim rokom uporabe, je zato zelo majhna. A kljub ostremu nadzoru je prišlo do napake, ki jo iskreno obžalujemo. Omenjeno serijo izdelkov smo nemudoma pregledali in pri tem nismo naleteli na nove podobne primere poškodovane vsebine."

Pravijo še, da so dobavitelja že opozorili na povečano pozornost pri dobavi teh izdelkov, pa tudi sami bodo kontroli posvetili še dodatno pozornost. "Našemu kupcu in vašemu bralcu smo takoj, ko nas je o primeru seznanil, želeli vrniti denar, a ga je žal zavrnil," so še dodali.

Komentarjev 5
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 14:33 23.avgust 2011.

    Če bi ob nakupu odprl pokrov škatle in vsak jajc pregledal,da ni razbit,ne bi imel tega sranja sedaj doma.Ker pa je pušnil je pa sedaj treba takoj novinarje obvestit in po možnosti pokazat,da je krivec trgovina,kar pa v tem primeru ...prikaži več ne drži,saj je datum trajanja še daleč pred iztekom!

  • dino.sepe 07:41 23.avgust 2011.

    To so glupusti, da ljudje za vsako mrvico ki sem jih zgodi, takoj v medije. Medije pa da to kupijo. Ampak je že razlog, zakaj se pojavljajo novice le o Tušu, kaj pa svinjarije v Mercatorju, Šparu in pa Leclercu, ...prikaži več a teh se pa ne kupi in objavlja? Pa še več jih je in dosti bolj hujše. Na Tušu dajejo zelo veliko na kakovost in svežino, se mi zdi da največ od vseh trgovin ki jih imamo v SLoveniji, so pa normalno možne tudi napake. Samo ta je res banalna.

  • Dixon 00:00 23.avgust 2011.

    Kaj ljudje res nimajo kaj več za počet, ko takoj spravit neko brezvezno zadevo v javnost. Če bi jaz vsakič poslau negativne stvari iz Mercatorja in Šparja na Žurnalu ne bi več utegnili pisat vseh zgodbic ki so se mi ...prikaži več zgodile...Že nekaj let nakupojem samo v Tušu in moram reči, da zelo lepo skrbijo da so izdelki zares kvalitetni in dobri. Napake so sestavni del življenja, vendar s tole objavo ste pa novinarji malce pretiravali!