Slovenija
3747 ogledov

Velikanski naval ilegalcev na slovenske meje: Prijeli skoraj 200 migrantov

migranti begunci dobova
Policisti na območju policijske postaje Brežice prijeli 101 državljana Rusije.

Policisti so na območju Rigonc, Slovenske vasi in Dobove v sredo in četrtek izsledili in prijeli 101 državljana Rusije, ki so nezakonito vstopili v Slovenijo. Med drugimi so prijeli so tudi 44 državljanov Indije, 23 državljanov Kube in 17 državljanov Bangladeša, so sporočili s Policijske uprave (PU) Novo mesto.

Na območju policijske postaje Brežice so prijeli tudi šest državljanov Maroka, tri državljane Šrilanke, tri državljane Pakistana, dva državljana Sirije, dva državljana Afganistana in državljana Alžirije, ki so nezakonito vstopili v državo.

Na območju policijske postaje Metlika pa so policisti izsledili in prijeli sedem državljanov Afganistana.

Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še potekajo, so še sporočili s PU Novo mesto.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 43
  • Soloobveznababica 07:14 01.januar 2023.

    Ja saj smo Slovenci najbolj gostoljubni in tolerantni do drugacnih ,drugace mislecih, sploh vseh ex variant, z naso vlado sedanjo na celu,ki vse to dovoljuje.

  • robi2107 14:45 30.december 2022.

    In zdaj, ko smo ustaše spustili v šengen, imajo migranti lepo odprte meje. Najboljš, da naši bebci zdaj dajo na mejo napis Willkommen, benvenuti, Bi xêr hatî, ښه راغلاست, স্বাগত, வரவேற்பு, xoş gəlmisiniz... pa spodaj napis Solvinija, da bodo vedeli, ...prikaži več da še niso v Germanija

  • Herkules 14:43 30.december 2022.

    Vsi sami znanstveniki, zdravniki, kirurgi, računalničarji, managerji, skratka smetana od smetane znanosti! Sterat nazaj na tovrne vagone, če to niso, ali pa raznim Kovačevim kobilam, I8M, RTV feministkam, fajonkam, urške, itd. domov, pa naj jih one hranijo, če že imajo ...prikaži več fetiš na temne in črne penise. Zakaj bi jim to degeneriranost morali plačevati mi davkoplačevalci!