Slovenija
18 ogledov

Valenčič na čelo Primorja

Primorje Suzana Kos
Na današnji ustanovni seji upravnega odbora družbe Primorje je bil za predsednika upravnega odbora imenovan Darko Valenčič. Nov upravni odbor je popoldan s sindikati dosegel prve pomembne dogovore in zagotovil nakazilo preostanka plač za mesec marec še v tem tednu.

Za predsednika upravnega odbora Primorje je bil na današnji prvi seji imenovan Darko Valenčič, za namestnika upravnega odbora in glavnega izvršnega direktorja Sebastian Trajkovski, za člana upravnega odbora pa Štefan Činč.

Med prvimi aktivnostmi novega upravnega odbora je primopredaja poslovanja, ki se je začela danes, so sporočili s Primorja.

"Popoldan se je upravni odbor družbe Primorje že sestal s sindikati ter jim predstavil načrt uprave za poplačilo obveznosti iz naslova plač in prispevkov, ter s tem delno izpolnitev stavkovnih zahtev. Upravni odbor vodi intenzivne pogovore s strateškimi partnerji. Včeraj so dosegli nekaj konkretnih dogovorov oziroma zaključkov. Eden od pomembnejših v tem trenutku je zagotovilo strateškega partnerja, da bo do konca tega tedna nakazal del sredstev, namenjenih za izplačilo preostanka plač za mesec marec," so še zapisali.

Med prednostnimi nalogami novega upravnega odbora so izpostavili nemoteno delo na vseh gradbiščih doma in v tujini ter zagotovitev novih naročil, predvsem v tujini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.