Slovenija
193 ogledov

Vam izpadajo lasje? Morda premalo spite!

Dercos Aminexil Clinical 5 Dercos
Ne dovolite, da izpadanje las uniči vašo samozavest. Prijavite se na brezplačno testiranje ampul proti izpadanju las Dercos Aminexil Clinical 5.

Vichy Dercos Aminexil Clinical 5 je večnamenska nega proti izpadanju las in je na voljo v različici za ženske ali moške. V učinkovitost ampul proti izpadanju las se lahko prepričate sami in se prijavite za testiranje izdelka tako da izpolnite vprašalnik TUKAJ.

Celovit odgovor proti izpadanju las

Ste vedeli, da je kar 94 odstotkov* oseb, ki trpijo zaradi izpadanja las, po uporabi izdelka Aminexil Clinical 5 opazilo izboljšanje stanja svojega lasišča ter zmanjšano izpadanje las?

Vichy Dercos Aminexil Clinical 5 vsebuje  molekulo Aminexil, ki so jo v liniji izdelkov Dercos po desetletjih zahtevnih raziskav lansirali leta 1996. Molekula Aminexil predstavlja resnično inovacijo, saj dokazano deluje v boju proti izpadanju las, ker zavira strjevanje kolagenske ovojnice.

Tako ohranja voljnost in prožnost tkiv okoli korenine, zaradi česar se ta lahko bolj trdno oprime lasišča. Učinkovitost izdelka Aminexil Clinical 5 je bila klinično dokazana pod nadzorom dermatologov.

Formula izdelka je nemastna, se hitro suši, nanese pa se jo v obliki enkratnega odmerka z zelo natančnim aplikatorjem. Ker so jo preizkušali tudi na občutljivem lasišču, je primerna za vse tipe lasišč.

Prepričajte se v učikovitost izdelka in se PRIJAVITE NA TESTIRANJE:

S prijavo v obrazcu TUKAJ se boste potegovali za brezplačno testiranje nege proti izpadanju las Dercos Aminexil Clinical 5.

Izbranec bo po zaključenem preizkušanju ampul Aminexil Clinical 5  svojo izkušnjo z izdelkom zaupal v obliki  video-testemoniala v organizaciji znamke Vichy.

Strokovnjaki znamke Dercos so za vas pripravili relevantne nasvete, s katerimi lahko dodatno pomagate zmanjšati težave z izpadanjem las. 

1. Nahranite svoje lasne mešičke

Pravilna prehrana in dobro delujoč endokrini sistem sta ključnega pomena za zdravo delovanje vaših lasnih mešičkov. Strokovnjak za zdravje las dr. Bergfeld** poudarja, da beljakovine spodbujajo rast celic vaših las, tako kot to počnejo za vaše mišice po telesni vadbi. Jajca so odličen vir čistih beljakovin in bistvenih vitaminov B. Železo in cink sta prav tako pomembna za zdravo lasišče, zato je priporočljivo, da ju jemljete kot dopolnilo k prehrani.

2. Spoštujte svoje lasišče

Prepogosto šamponiranje in barvanje las lahko poškoduje lasne mešičke in naredi obstoječe lase šibke in krhke. Las nikoli ne krtačite, ko so še mokri, in izognite se vlečenju. Če si lase sušite s sušilnikom, uporabite hladnejšo nastavitev, da preprečite poškodbe, in ne izpostavljajte svojega lasišča močni sončni svetlobi, saj ga bo izsušila.

3. Spite dlje

Številne klinične študije, vključno s tisto, ki so jo opravili v kliniki Belgravia Centre, potrjujejo, da lahko pomanjkanje spanja sproži ali pospeši izpadanje las. Spanje obnavlja celotno telo, zato je bistvenega pomena za krepitev imunskega sistema, hormonsko ravnovesje, vzdržljivost in boj proti stresu.

4. Manj se obremenjujte

Bolj kot se boste obremenjevali, slabše bo za vaše splošno zdravje in lasišče. Mnogi moški, ki trpijo za to težavo, se sprašujejo, ali jih bo partnerka še vedno imela rada; nekateri pa se celo družbeno osamijo. Ne trpite v tišini: pogovarjajte se o svojih težavah s svojimi najdražjimi ali pa se pridružite spletni podporni skupini za pomoč pri izpadanju las.

* Potrošniški test, opravljen na vzorcu 102 moških in žensk. 

** Objavljeno v reviji Medical Daily