Slovenija
10441 ogledov

Velika iskalna akcija na Krvavcu

facebook
Na Krvavcu poteka iskalna akcija za pogrešanim Klemnom Musulinom, ki se je izgubil, ko je v nočnih urah sestopal.

Včerajšnja iskalna akcija, iskali so ga gorski reševalci, gasilci in vodniki reševalnih psov, ni bila uspešna, danes so se iskanju pridružili tudi svojci in prijatelji.

“Naš član Klemen Musulin se je včeraj izgubil na Krvavcu. Je pogrešana oseba, akcija iskanja se danes nadaljuje. Pridružili so se tudi Trebanjci. Klemen se je po preselitvi iz Ljubljane v Trebnje pridružil članski ekipi NK Trebnje, večkrat pa ste ga lahko tudi videli na nogometni rekreaciji v Športnem parku Trebnje. Pomagajte nam ga najti!” je v sporočilu na Facebooku objavil Nogometni klub Bartog Trebnje. Poziv, naj se pridružijo iskanju, je objavil tudi njegov nekdanji klub Črnuče, kjer je bil tudi kapetan.

Po neuradnih informacijah je imel na Krvavcu v petek zvečer nek službeni dogodek, potem pa se je ponoči sam odpravil v dolino. Njegov telefon so menda našli, njega pa še ne. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.