Slovenija
31494 ogledov

Velika sprememba pri plačilu davka, po starem le še do konca meseca

Dohodnina
1/2
Žurnal24
Finančna uprava vse zavezance poziva, naj začnejo uporabljati prenovljen portal eDavki, saj bo star portal deloval le še do 30. septembra 2018.

"Junija letos, ko smo javnost obvestili o prenovi portala eDavki, smo zavezancem omogočili 'mehak' prehod na prenovljen portal s tem, da sta bila dobra dva meseca za delo na voljo tako nov kot star portal. Kot smo takrat napovedali, bo ta možnost ukinjena s 30. septembrom 2018. Od 1. oktobra dalje bo torej deloval samo še nov portal eDavki," sporočajo s Fursa.

Čeprav nov portal eDavki deluje že od junija 2018, še vedno veliko zavezancev za poslovanje s Fursom uporablja star portal eDavki.

Vse zavezance zato pozivajo, naj čim prej začnejo uporabljati prenovljen portal, saj bo stari že čez dober teden dni ukinjen in ga zavezanci ne bodo mogli več uporabljati.

STAR PORTAL

edavki portal | Avtor:

"Še enkrat bi želeli spomniti, da si zavezanci za lažje delo na novem portalu z nastavitvami 'DOSTOPNOSTI' lahko izberejo predstavljene barve grafičnih elementov," še poudarjajo dacarji.

Za nemoteno delo pa si lahko uredite tudi bližnjice do novega portala. Nahaja se na povezavi https://edavki.durs.si

NOV PORTAL

edavki portal | Avtor:
Sistem eDavki uporablja več kot 50 tisoč fizičnih oseb in vsi podjetniki in podjetja, ki morajo s Fursom poslovati elektronsko na podlagi zakona.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • Bella_Torrens 17:25 25.september 2018.

    Google zdaj vsakih štiri dni plača 4368 EUR do 5285 EUR za delo na spletu od doma. Sem se pridružil tej službi pred 3 meseci in zaslužil 36297 € v prvem mesecu tega posla. To delo je res neverjetno in ...prikaži več mi daje veliko mojih prihodkov vsak dan. Vsakdo lahko to opravi in zasluži več dohodka na spletuu 0d doma, kot sem jaz. Sledite tej strani ....... ➥➥➥ ➥➥ ➥➥➥ www.WebJob98.Com

  • Jorja_Preece 11:13 23.september 2018.

    Google plača 299 $ na uro, moja zadnja plača je bila 8859 $, ki delajo 30 ur na teden na spletu.... Moj prijatelj že več mesecev povprečno 36k in dela 28 ur na teden.... Ne morem verjeti, kako enostavno je ...prikaži več bilo, ko sem ga poskusil. To je tisto, kar počnem.... Kliknite na to, pojdite naa tehničnii jeziček za več podrobnosti ...... ........ ➤➤➤ ➤➤➤➤ ➤➤➤ www.WebJob98.Com

  • fiston 09:44 21.september 2018.

    Kaj jim je delal stari, vedno sem imel pri dohodnini probleme. Vsakič nova verzija za podpis, pa ni delalo v vseh brskalnikih. No novi bo verjetno še večja tragedija.