Slovenija
19 ogledov

Veliko nogometa in drago pivo

Zaslon bo velik 6 x 4 metre, na klopcah pa bo prostora za od tri tisoč do 3.500 Žurnal24 main
Nogomet in festival piva. Vse tekme svetovnega prvenstva na Gospodarskem razstavišču.

Na ploščadi Gospodarskega razstavišča bodo predvajali vseh 64 tekem svetovnega nogometnega prvenstva. Prireditelji prvi vrhunec pričakujejo jutri, ko bo Slovenija ob 13.30 igrala proti Alžiriji. Na klopcah bo prostora za od tri tisoč do 3.500 obiskovalcev.

Vrček bo šest evrov
Ob ogledu tekem boste za veliko pivo odšteli tri evre, za malo pa 2,5 evra. Vstopnine ne bo, boste pa morali za vrček s fotografijo slovenske nogometne reprezentance plačati šest evrov, ki vam jih bodo vrnili, ko boste odšli domov. Prireditelji števila obiskovalcev niso želeli napovedati, upajo pa, da jih bo čim več, tudi zato, ker bodo poskrbeli še za senco, hrano, animacije in zabavni program. Če bo slabo vreme, bodo tekme predvajali v eni od dvoran Gospodarskega razstavišča. Na vprašanje, koliko je stala licenca za predvajanje tekem, je glavna organizatorka Elizabeta Topolnik odgovorila le, da imajo vse urejeno tako, kot je treba.

Poleg tega bo dogajanje popestril festival piva, ki bo trajal od srede do nedelje. Pokusili boste lahko 38 vrst piva, tudi med festivalom pa bodo vsa velika piva stala tri evre. Ob tem bodo vsako popoldne in večer koncerti, med drugim bodo nastopili Dan D, Tabu, Kingstoni, Atomik harmonik, Pop Design, Šank rock in Rock partyzani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.