Slovenija
3102 ogledov

Vinjeta s popustom na Kuponlandii: nateg ali le nenatančno branje

Kuponlandija
1/3
spletna stran ponudnika
Bralec opozarja na nateg pri ponudbi vinjete s popustom, na Kuponlandiji pravijo, da je problem, ker ljudje ne berejo.

"Rad bi opozoril na prevaro, in sicer prodaja vinjet. Da bi uspešno zaključil nakup vinjete zahtevajo da se vključiš v ekskluzivni klub, ki pa ga računajo 20 evrov, ko želiš potem kupiti vinjeto jih je kakor začasno zmanjkalo," nas je opozoril bralec. Na nas obrnil, ker želi, da bi nasedlo čim manj ljudi. Ponudba, ki ga je zavedla, je objavljena na strani kuponlandia.com, po nakupu članstva v klubu pa se mu je na spletni strani za nakup vinjete izpisalo sporočilo: "Spoštovani, vinjete so začasno razprodane. Možnost ponovnega nakupa vinjete bo v prihajajočih urah. Priporočamo vam, da spremljate našo spletno stran in bodite pozorni, kdaj bo ponudba za vinjete ponovno aktivna."

"Ljudje ne berejo!"

"Problem pri ljudeh je, da ne berejo," so zadevo komentirali na Kuponlandiji. Pravijo, da se ponudba sprosti pet do šestkrat na dan in da je opozorilo o tem napisano že na prvi strani ponudbe. "V primeru, da vam ponudbe ne uspe rezervirati, ne pomeni, da ste zamudili ter da je razprodana, saj se bo ponudba ob naključnih urah dnevno ponovno aktivirala," res piše na prvi strani pod gumbom Kupi kupon. 

Kupiti je treba Premium članstvo za 19,90 evra

Druge strani s kuponi sicer pri razprodanih ponudbah praviloma onemogočijo gumb kupi kupon, tu pa te pelje na stran, na kateri te opozorijo, da je letna vinjeta za 49,90 evra (namesto redne cene 110 evrov) na voljo le za premium člane, članstvo pa stane 19,90 evra na leto. Šele ko plačaš Premium članstvo, pa izveš, ali ponudba v tistem trenutku je oziroma ni na voljo. 

Pravijo, da vrnejo tudi kupnino za Premium članstvo

"Kupnino vrnemo tudi za nakup premium članstva, če seveda kupec ni že izkoristil ugodnosti članstva in se je to že aktiviralo," pravijo na Kuponlandiji in dodajajo, da premium članstvo prinaša tudi druge ugodnosti: na primer še nižjo ceno vseh ponudb, dostop do eksluzivnih ponudb, darilo dobrodošlice v vrednosti do 25 evrov ter enkrat na leto vključitev v žrebanje za povračilo celotne kupnine. 

Na vprašanje, če so jih že obiskali tržni inšpektorji, pa pravijo, da jih imajo ves čas, saj se na spletni strani zvrsti ogromno ljudi in vsake toliko jih kdo prijavi. Načrtujejo, da bodo vsak mesec ponudili kakšno takšno ponudbo, kot je vinjeta, naslednje naj bi bile darilne kartice trgovine ali nakup goriva. 

janez.zalaznik@zurnal24.si

Komentarjev 15
  • Sonja Slejko 11:55 29.oktober 2018.

    tudi jaz sem nasedla .pri njih ne kupuj ničesar

  • LEWI 13:59 21.december 2016.

    Oglas je še vedno aktiven kot prodaja ne pa kot loterija. Tudi sem sem med naivci, ki smo plačaili članarino, ki pa je ne vračajo kljub zagozovilu na osnovni strani:\s\s15-dnevno jamstvo na zadovoljstvo!\s\sNaše 15-dnevno jamstvo povračila denarja pa vam omogoča ...prikaži več nakup brez skrbi, da bi kupili nekaj, kar vam ne ustreza.NE KUPUJTE PRI KUPONLANDIJI - prijazen nasvet

  • Halid Husić 12:33 16.december 2016.

    danas sam dobio vinjetu od Kuponlandije sa racunom Merkatora 110 eura placao sam 50 eura...