Slovenija
62 ogledov

Vlak povozil žensko

(Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Včeraj okrog 18. ure je v predoru Mekotnjak vlak do smrti povozil žensko, ki je ležala na tirih. Zaradi hudih poškodb je umrla na kraju nesreče.

Včeraj okrog 18. ure je potniški vlak v železniškem predoru Mekotnjak povozil 27-letno žensko, ki je na kraju nesreče zaradi hudih poškodb umrla, so sporočili s PU Murska Sobota.

Takoj po prijavi so na kraj dogodka odšli policisti in ogledna skupina iz Sektorja kriminalistične policije PU Murska Sobota. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je strojevodja potniškega vlaka, ki je vozil na relaciji Ormož–Murska Sobota, v predoru na tirih opazil ležečega človeka. Kljub zaviranju mu ni uspelo ustaviti. Tako je trčil v 27-letnico, ki je zaradi telesnih poškodb na kraju nesreče umrla.

Tragični dogodek sta si ogledala preiskovalni sodnik in državni  tožilec. Odrejena je bila tudi sodna obdukcija, ki bo pokazala točen vzrok smrti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.