Slovenija
16 ogledov

VLV: Levi in desni se ne razlikujejo

Gašpar Gašpar Mišič Facebook
"Imenovanje Gašparja Gašparja Mišiće je dokaz, da se levi in desni v Sloveniji ne razlikujejo. Vseeno jim je za skupno dobro," je v sporočilu za javnost zapisalo Gibanje Vselovenske ljudsek vstaje.

Kot pravijo, "desni" obujajo domobranstvo, "levi" plenijo po državnih podjetjih. "Imenovanje Mišića je dokaz, da imamo v Sloveniji opravka s propadajočimi tajkunsko-političnimi-bančnimi bandami, ki si hočejo prisvojiti še tisto malo skupnega premoženja, kar ga je ostalo v Sloveniji. Imenovanje Mišića je tudi dokaz, da se Zoran Janković ni umaknil z vrha državna politike, ampak, nasprotno, da še kako vpliva na ključne odločitve v Sloveniji. Gibanje VLV zahteva od vlade Republike Slovenije, da najde kakršen koli način za to, da prepreči imenovanje Mišića ali pa naj nemudoma odstopi."

Gibanje Vseslovenska ljudska vstaja zato vse državljanke in državljane, ter prebivalce Slovenije poziva, da se aktivirajo proti imenovanju Gašparja Gašparja Mišića na čelo Luke Koper.

K protestu pred vlado zaradi imenovanja Mišića poziva tudi skupina na Facebooku Janez Janša naj odstopi kot premier Republike Slovenije.

Komentarjev 8
  • Žurnalček 07:20 06.september 2013.

    VSV -stajniki. Ne se sekirat , Šoltes dela novo stranko in ona bo pomedla z politikanti vseh barv . Vi ne boste nič spremenili , ker jaz , kakor tudi drugi kolkerkol pametni Slovenci , ne želim imeti niti enega ...prikaži več vašega voditelja, niti za hišnika skupščine .

  • bfilipe 05:36 27.avgust 2013.

    ..pa kje ste vstajniki...ste zaspali mal al so tudi vas pokupili...morebiti pa vas je opankar nagnal z ulic...hehehe slovenclji kleni

  • Maja Oblak 02:17 27.avgust 2013.

    jez bi tud...bla predsednica uprave Luke Koper... saj z mojimi dobrimi 257eur pokojnine mal težko shajam...kompetence imam pa vsaj take kot kakšen gašperček...leta niso ovira, ovira bi morda bila ker nisem u nobeni stranki....hahahahahah....čakam vstajo