Slovenija
20 ogledov

Vnuk izumitelja Red Bulla povozil policista

Ferrari 458 Ferrari
Vnuka izumitelja energijske pijače Red Bull so danes aretirali, ker je zgodaj zjutraj v Bangkoku zakrivil hudo prometno nesrečo, v kateri je umrl policist. Gre za Vorayutha Yoovidhayo, vnuka letos umrlega izumitelja priljubljene pijače Chalea Yoovidhaye.

Policija je 27-letnika prijela zaradi suma, da je s svojim ferrarijem podrl policista, njegovo truplo pa nato še nekaj ulic vlekel za seboj po bangkoških ulicah. Aretirali so ga, ko so sledi avtomobilskega olja našli na ulicah blizu posestva njegove družine v bogati četrti tajske prestolnice.

Prijetega so na podlagi varščine v višini 15.900 ameriških dolarjev medtem že izpustili na prostost, je pa nesrečo priznal. V svoj zagovor je dejal, da se je policist s svojim motorjem nenadoma znašel na njegovi poti, so sporočili preiskovalci.

Družina bo poskrbela za škodo

Sam Yoovidhaya za medije ni dajal izjav, je pa odvetnik njegove družine sporočil, da bo ta poskrbela za nastalo škodo. Družina Yoovidhaya velja za četrto najbogatejšo družino na Tajskem, njeno premoženje pa po ocenah revije Forbes znaša okoli 5,4 milijarde dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.