Slovenija
35 ogledov

Vogel v nedeljo ponovno obratuje

Ljubljana 08.12.08, Vogel, smucanje, smucisca, dvosedeznice, Foto: Dejhan Mijovi Ljubljana 08.12.08, Vogel, smucanje, smucisca, dvosedeznice, Foto: Dejhan Mijovi
Smučišče na Voglu je novo sezono odprlo že 22. In 23. novembra. Po odjugi smučanje več ni bilo možno, z novo pošiljko snega pa naprave spet obratujejo v nedeljo.

Kot na svoji spletni strani objavlja smučišče Vogel, jutri deluje njihova nihalna žičnica, ki bo obratovala od 8. do 18. ure. “Samo v nedeljo, 7. decembra, bo odprt tudi del smučišča; sedežnici Orlove glave in Brunarica ter vlečnica Storeč,” je še zapisano na spletni strani smučišča. Smučarske naprave bodo obratovale od 9.00 do 16.00 ure, smučali boste za ceno povratne vozovnice za nihalko: odrasli za 13,50 evrov, otroci za 9 evrov.

Na Voglu je višina snežne odeje 35 centimetrov, novonapadlega snega imajo za 15 centimetrov. "Današnje vremenske karte kažejo še na nekaj snega v sredini prihodnjega tedna, tako da upamo, da bomo redno začeli obratovati 12. decembra," napoveduje predsednik uprave družbe Boštjan Mencinger.

Celodnevne vozovnice za odrasle smučarje za letošnjo sezono sicer veljajo 29 evrov, za otroke do 14. leta 16 evrov (otroci do 6. leta starosti v spremstvu staršev smučajo brezplačno), tako imenovani mladi smučarji (15 – 23 let) pa bodo za vozovnico odšteli 25 evrov. Ta cena velja tudi za smučarje upokojence, medtem ko družinska karta velja 24,65 evra.

Na Krvavcu so za jutri napovedano odprtje sezone zaradi temperaturne inverzije preložili. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.