Slovenija
8470 ogledov

Vreme: Arso izdal opozorilo

Vožnja v dežju
Do 15. aprila nas čaka muhasto vreme, nato prvi vonj po poletju.

Agencija za okolje opozarja, da se bo jugo ob morju popoldne še krepil in bo najmočnejši zvečer in v prvi polovici noči na petek. 

Najvišje hitrosti vetra bodo v višjih legah Slovenske Istre in bodo dosegale 90 kilometrov na uro. Na Obali in na morju bo hitrost vetra nekoliko nižja in bo znašala med 70 in 80 kilometri na uro. 

Po daljšem času suhega vremena se je v sredo začelo aprilsko vreme z dežjem, ki se bo nadaljevalo tudi v prihodnjih dneh. 

Oblaki Napoved Slovenija Čaka nas pestro vremensko dogajanje: plohe, nevihte z nalivi in sodro ter sunki vetra

Pri vremenskem portalu Ciklon.si, kjer objavljajo srednjeročno vremensko napoved pišejo, da je po 15. aprilu videti prve zametke subtropskega anticiklona, ki bi lahko prinesel prvi vonj po poletju. "Pred tem obdobjem pa nas bodo prehajala številna jedra hladnega zraka, prevladovali bodo večinoma južni vetrovi, ki bodo prinašala iz Sredozemlja vlago in padavine," pišejo pri Ciklon.si.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Marimedda
    Marimedda 00:39 05.april 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top ********************************************************************************************** Ne gre dobro z dekleti? Ja, vsi ljudje imajo radi velike stvari in dolga dejanja. Poskusite > > > > www.XXmacho.Com