Slovenija
8035 ogledov

Vreme: Arso za nedeljo izdal opozorilo

Veter
Ponoči se bo ohladilo, padavine se bodo okrepile.

Zaradi napovedanega močnega vetra je Agencija za okolje izdala opozorilo. "V nedeljo zjutraj bo na Primorskem zapihala zmerna do močna burja. Najmočnejši sunki bodo presegali hitrost 100 kilometrov na uro," je zapisano na spletnih straneh Arsa. "Burja bo začela slabeti v noči na ponedeljek."

Arso sicer napoveduje, da se bo ponoči ohladilo, padavine se bodo okrepile. 

Meja sneženja pri 800 metrih

Jutri bo oblačno s padavinami. "Meja sneženja se bo spustila do nadmorske višine okoli 800 metrov, ob močnejših padavinah pa lahko ponekod tudi nekoliko niže," napovedujejo pri Arsu. "Zapihal bo okrepljen veter severnih smeri, na Primorskem zmerna do močna burja. Temperature bodo od 4 do 8, v alpskih dolinah malo nad 0, na Primorskem pa od 9 do 12 stopinj Celzija."

Sneg Napoved Slovenija Vreme: Meja sneženja se je ponekod že spustila do nižin

Opozorilo Arsa zaradi vetra | Avtor: Arso Arso

Meja sneženja se bo v noči na ponedeljek na jugu še nekoliko spustila. "Do ponedeljka zjutraj bodo padavine večinoma ponehale, popoldne se bo ponekod delno zjasnilo," pišejo pri Agenciji za okolje. "Še bo hladno in vetrovno."

V torek bo delno jasno. V zatišnih legah v notranjosti bo zjutraj možna slana.

Modelska napoved za deset dni | Avtor: Arso Arso


dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.