Slovenija
9144 ogledov

Vreme: Dež, dež, dež

dež
1/2
Saša Despot
Danes bo v zahodni Sloveniji sprva delno jasno. Drugod bo pretežno oblačno, občasno bodo manjše krajevne padavine. Zvečer se bo povsod pooblačilo, na zahodu bo začelo deževati.

Predvsem na Primorskem bodo nastajale tudi nevihte, piše agencije za okolje.

Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 23, na Primorskem do 28 stopinj Celzija. Ponoči se bodo padavine, deloma nevihte razširile v notranjost države.

V soboto bo oblačno s pogostimi padavinami tudi v obliki neviht. Pojavljali se bodo močnejši nalivi. Najnižje jutranje temperature bodo od 13 do 17, ob morju okoli 19, najvišje dnevne od 17 do 23 stopinj Celzija.

V nedeljo bo sprva pretežno oblačno, še bodo nastajale krajevne plohe in nevihte. Padavine bodo popoldne prehodno oslabele, deloma se bo zjasnilo. V ponedeljek bo večinoma oblačno, občasno bo še deževalo.

jesen vreme sonce Vreme Slovenija Nova vremenska napoved za letošnjo jesen

V sredo se bo deloma razjasnilo. V nadaljevanju tedna k nam z vzhodnimi vetrovi še dotekal razmeroma vlažen zrak. Predvsem popoldne niso izključene plohe in posamezne nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo okoli 25 °C.

Proti koncu tedna se bo nad Alpami začelo krepiti območje visokega zračnega tlaka.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.