Slovenija
54 ogledov

Vreme: Končno bo posijalo sonce

Zimsko jutro Profimedias
Po dolgih dnevih se bo jutri ponovno prikazalo sonce, napovedujejo vremenoslovci. Jutra bodo ledena, čez dan pa temperature tudi do 15 stopinj Celzija. Ponekod se bo lokalno med jutrom in dnevom ogrelo za več kot 20 stopinj Celzija.

Predvsem na severovzhodu države se je danes oblačnost že trgala, po napovedih vremenoslovcev pa se bo v naslednjih 24 urah razkadila po vsej državi.

Torek, sreda in četrtek bodo sončni

Jutri bo tako pretežno jasno. Zjutraj in dopoldne bo po nižinah v notranjosti Slovenije megla ali nizka oblačnost. Burja na Primorskem bo slabela. Najnižje jutranje temperature bodo od -7 do -1, ob morju malo nad 0, najvišje dnevne od 4 do 8, na Primorskem do 13 stopinj C.

Velike temperaturne razlike

Torek, sreda in četrtek bodo tako sončni, oblaki bodo redkost. Zrak bo precej suh, zato bo amplituda temperature ponekod ekstremna, poroča portal neurje.si. Jutranje temeprature bodo zaradi jasnega in suhega zraka precej pod lediščem, dnevne temeprature pa se bodo zaradi že močnejšega sonca in suhega zraka dvignile nad 10 stopinj Celzija, ponekod tudi do 15 stopinj Celzija.

Čez vikend bo na nebu spet nekaj oblakov, vendar takšnega turobnega vremena kot smo mu priča zadnje dni, ni pričakovati.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.