Slovenija
8527 ogledov

Vreme: Napovedujejo tudi sneg

Dežnik
Nedelja deževna, ponekod bodo tudi močnejši nalivi. Kako bo prihodnji teden?

Deževni konec tedna. Po oblačnem in deževnem dopoldnevu sledi ravno takšno popoldne, mestoma se bodo pojavljale plohe in posamezne nevihte, napovedujejo na Arsu.

Tudi jutri bo oblačno. Na severovzhodu bo dopoldne večinoma suho, drugod bo občasno deževalo. Padavine se bodo popoldne na zahodu okrepile ter se zvečer pomikale prek osrednjih krajev proti vzhodu. Vmes bodo tudi močnejše nevihte z nalivi.

Jutranje temperature bodo od 10 do 14, ob morju okoli 16, najvišje dnevne od 13 do 20, na Obali do 23 stopinj Celzija.

Dež se bo pojavljal tudi v visokogorju. Na nadmorski višini okoli 2600 metrov bo snežilo, meja sneženja pa se bo v noči na ponedeljek spustila do nadmorske višine okoli 2000 metrov.

V ponedeljek zjutraj bo dež ponehal, čez dan se bo od zahoda jasnilo. V torek bo že povsod precej jasno. Jutro bo sveže in ponekod megleno.

Oblaki Odkloni Slovenija Vreme: Nove ugotovitve Arsa - nadpovprečno

Napoved od 11. do 16. septembra

Vreme preglednica | Avtor: Arso Arso

Nad zahodnim Sredozemljem bo nastalo ciklonsko območje, ki bo v sredini prihodnjega tedna vplivalo tudi na vreme pri nas. Ob koncu tedna bo nad osrednjo Evropo nastalo šibko območje visokega zračnega tlaka, vremensko sliko pojasnjujejo na Arsu.

V sredo in četrtek bo večino oblačno, občasno bo deževalo. Od petka do ponedeljka vremenoslovci pričakujejo večinoma stabilno vreme. Spet bo nekoliko topleje, popoldanske temperature bodo okoli 25 stopinj.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.