Slovenija
13955 ogledov

Vreme: Čaka nas prava vremenska mineštra

vreme nevihta neurje oblaki dež
1/2
Profimedia
Najslabše bo v torek.

"Ponoči se bo nekoliko pooblačilo. V ponedeljek bo spremenljivo oblačno. Popoldne bodo nastale posamezne plohe in tudi kakšna nevihta. Najvišje dnevne temperature bodo od 20 do 25 °C," napovedujejo vremenoslovci agencije za okolje.

V torek bo zelo deževno. "V noči na torek in v torek bo večinoma oblačno s pogostim dežjem, tudi nevihtami. Možni bodo močnejši nalivi. Malo hladneje bo. V noči na sredo bo dež, razen na zahodu, ponehal," napovedujejo.

Sreda: odvisno, kje se doma

"V sredo bo v zahodnih in deloma severnih krajih pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, tudi s kakšno nevihto. Drugod bo dokaj sončno, popoldne bodo nastale posamezne plohe ali nevihte," so na agenciji za okolje zapisali v vremensko napoved.

Kako bo prihodnji konec tedna, je še negotovo. "V četrtek kaže na precej spremenljivo vreme s pogostimi plohami in nevihtami predvsem sredi dneva in popoldne. Nato naj bi se vreme postopno nekoliko stabiliziralo, a žal je to še nekoliko negotovo - lahko se zgodi, da bo še naprej spremenljivo, a z manj pogostimi popoldanskimi padavinami. Jutranje temperature bodo večinoma okoli 10, popoldanske pa med 20 in 25 °C," napovedujejo vremenoslovci.

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 1