Slovenija
4523 ogledov

Vreme: Tako bo za vikend in začetek prihodnjega tedna

Sonce Profimedias
Avgust nam ponuja pravo vremensko mešanico.

Vremenoslovci na Arsu na svoji spletni strani napovedujejo, da lahko danes popoldne in zvečer predvsem bna severu nastane kakšna ploha ali nevihta. Ponoči in zjutraj bo povečini jasno, na severu bo lahko nekaj več zmerne oblačnosti. Jutranje temperature bodo od 12 do 17, na Goriškem in ob morju okoli 19 stopinj.

Jutri bo povečini sončno, pozno popoldne in zvečer lahko predvsem v severni polovici Slovenije spet nastane nekaj neviht.

V sredo bo prevladovalo sončno vreme, brez neviht in ploh tudi sredi tedna ne bo šlo, več oblačnosti je možno predvsem na zahodu, kjer lahko tudi pade kakšna kaplja dežja.

V četrtek bo spremenljivo do pretežno oblačno s plohami in nevihtami.

Sonce Ekstremi ali ne? Slovenija Vreme: Gregorčič napoveduje takšen avgust

Napoved od 9. do 14. avgusta

Vremenska slika kaže, da se bo v petek nad nami iznad Afrike okrepil anticiklon in predvidoma vztrajal ves konec tedna. Od ponedeljka naprej pa kaže, da bodo atlantske vremenske motnje spet potovale bliže našim krajem, pojasnjujejo na Arsu.

Dodajajo, da od petka do nedelje kaže na sončno in postopno spet bolj vroče vreme, v prvi polovici novega tedna pa bo vreme predvidoma spet bolj nestanovitno.

Vreme preglednica | Avtor: Arso Arso

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Cojelinna
    Cojelinna 01:06 06.avgust 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com