Slovenija
47 ogledov

Vremenska napoved: dež, dež, dež

dež Saša Despot
Potem ko so zadnji dan novoletnih prostih dni v večjem delu države le dobili snežno pošiljko, se ta očitno ne bo obdržala prav dolgo. Pobral jo bo tudi dež. Veliko dežja.

Danes v notranjosti Slovenije še rahel sneg; padavine pa bodo že proti večeru ponehale, delno se bo zjasnilo. Najvišje dnevne temperature bodo od -4 do 2, na Primorskem do 8 stopinj Celzija.

Četrtek bo oblačen, jutranje temperature bodo pod lediščem, in sicer od - 6 do -1, čez dan pa se bo ogrelo na do 5, na Primorskem do 9 stopinj Celzija. V petek bo čez dan tudi predvsem oblačno, začele se bodo pojavljati padavine, ki bodo v nižinah predvsem v obliki dežja; nad okoli 800 metri nadmorske višine naj bi snežilo.

Tudi sobota bo oblačna s padavinami, po nižinah bo deževalo.

Dež tudi v začetku prihodnjega tedna

Za konec tedna se bo nad našimi kraji gradilo šibko območje visokega zračnega tlaka. V višinah bo z močnimi vetrovi zahodnih smeri pritekal toplejši in občasno bolj vlažen zrak. V ponedeljek nas bo prešla vremenska fronta, ostale dni pa bodo vremenske fronte potovale južneje od nas.

Prihodnjo soboto bo suho vreme, v nedeljo pa bo rahlo deževalo predvsem v južnih krajih. V ponedeljek bo deževalo, pihal bo zmeren jugozahodni veter. Od torka do četrtka bo predvidoma večinoma suho in hladneje.

Komentarjev 10
  • Kelly Sandrana 13:43 07.januar 2016.

    Hello Sir / Madam,Sandra Kelly sem sekretar kabineta posojanja denarja med posebej.Morate posojanja denarja med posamezniki za obvladovanje finančne težave, da bi končno prekinil zastoj, ki jo povzroči banke, ki jih zavrnitve vaše vloge datotek kreditov? ...prikaži več Ga sandrana podjetje je lahko, da posojilo v znesku, ki ga potrebujejo, in s pogoji, da bo vaše življenje lažje. Nato se obrnite mi, če želite izvedeti več o naših zelo ugodnimi pogoji.Nudimo € 10.000 do 5.000.000 € za odplačevanja 5 let do 25 let, po stopnji 2% na lahko an.Vous kontaktirajte me:sandrana_credito@hotmail.comsandrana_credito@hotmail.comhvala

  • občan1 16:28 06.januar 2016.

    v tem času leta ni važno kaj pada iz neba, seveda ima prednost sneg, ki ga koristimo za zimski turizem. Ljudje božji sneg v planinah rabimo za dobro pitno vodo.

  • Ferluci 14:51 06.januar 2016.

    14:50 - tvoja napoved o sneženju se uresničuje.