Slovenija
14 ogledov

Vrhnika: Trčila štiri vozila

Slabo vreme in začetek delovnega tedna sta dodobra napolnila slovenske ceste. (F Žurnal24 main
Zaradi več prometnih nesreč daljši zastoji na primorski avtocesti.

Prometne nesreče ena za drugo
Po podaljšanem koncu tedna je bil danes popoldan in zvečer na slovenskih cestah nekoliko gostejši promet.

Na primorski avtocesti je bil pred priključkom Vrhnika v smeri Ljubljane  prehitevalni pas znova zaprt okoli 22.40. Pri Vrhniki je bil zaradi še ene prometne nesreče, ki se je zgodila okoli 22. ure, oviran tudi promet na regionalni cesti.

Proti večeru pa je na primorski avtocesti prišlo do več prometnih nesreč. Nekaj pred 18. uro je na odseku Vrhnika-Logatec (v smeri Kopra) prišlo do trčenja med voznikom avtobusa in voznikom osebnega avta domnevno zaradi nepravilnega premika voznika osebnega vozila.

Nekaj po 18. uri pa so pri izvozu Vrhnika (v smeri Ljubljane) trčila štiri vozila. Okoli 18.45 ure pa sta, prav tako pred izvozom za Vrhniko iz smeri Kopra proti Ljubljani, trčili dve vozili.

V prometnih nesrečah ni bil nihče poškodovan, nastala pa je celo 15-kilomtrska kolona, promet je bil zgoščen še več ur po nesrečah, gneča je bila tudi na vzporedni regionalni cesti od Logatca proti Brezovici.


Gneča ob obali

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste so zastoji na cestah od Izole ter Dragonje proti Kopru, zgoščen promet pa je na gorenjski avtocesti pred viaduktom Peračica v smeri Ljubljane.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.