Slovenija
3 ogledov

Vroče? Že jutri ohladitev!

Vročina Saša Despot
Včeraj smo imeli pravo poletno vročino, že jutri pa nas čaka ohladitev in to za dobrih 10 stopinj Celzija.

Včeraj so se temperature o Sloveniji povzpele tudi do 30 stopinj Celzija; najtopleje je bilo v Beli krajini, kjer se je živo srebro že danes zjutraj ob 7. uri ustavilo pri 20 stopinjah.

Prihaja ohladitev in Zofkin dež

Danes čez dan bo spremenljivo oblačno, sredi dneva in popoldne se bodo v notranjosti države pojavljale krajevne plohe in nevihte. Temperature bodo od 22 do 27 stopinj.

Poletna vročina se nato z jutrišnjim dnem za nekaj časa poslavlja; ponoči se bodo padavine razširile na večji del Slovenije, Zofka bo pošteno mokra, saj bo ves dan oblačno in deževno, ponekod bo tudi grmelo. Tudi ohladilo se bo; jutranje temperature bodo od 11 do 15, dnevne pa le do 18, ob morju 23 stopinj.

Temperatur do 30 nekaj časa ne bo

V soboto bo pretežno oblačno, dopoldne bo tu in tam še rahlo deževalo, v nedeljo pa bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo.

Prihodnji teden naj bi bilo v ponedeljek in torek še delno jasno, od srede do petka pa naj bi bili vsak dan deležni nekaj dežja. Tudi temperature se ne bodo vzpenjale, preko 25 naj ne bi šlo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.