Slovenija
21247 ogledov

Vročina bo popustila. Kako bo čez teden in ob vikendu?

vročina temperatura sonce pripeka termometer
Do torka še sončno in vroče. Kako bo naprej?

Vremenoslovci na Arsu napovedujejo, da bo ponoči precej jasno; jutranje temperature bodo od 15 do 20, v alpskih dolinah okoli 13 stopinj Celzija.

Jutri bo pretežno jasno, popoldne se bodo predvsem v hribih pojavljale nevihte. Še naprej bo vroče, najvišje dnevne temperature bodo od 27 do 31, na Goriškem do 33 stopinj.

Tudi v torek bo sončno in vroče. Popoldne in zvečer bodo v notranjosti Slovenije nastajale nevihte. V sredo bo spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami. Vročina bo nekoliko popustila.

Napoved od 13. do 18. avgusta

Vremenska slika kaže, da bo nad Alpami šibko območje visokega zračnega tlaka, nad zahodnim delom celine pa se bo zadrževalo višinsko jedro hladnega in vlažnega zraka. V višinah bodo pihali šibki vetrovi zahodnih smeri, nad naše kraje bo občasno dotekal nekoliko hladnejši in bolj vlažen zrak. Predvidoma v ponedeljek ali v noči na torek nas bo prešla vremenska fronta.

Vreme preglednica | Avtor: Arso Arso
Oblaki Vremenoslovci Slovenija Arso: Zato vreme zadnjih dni "ne uboga"

Vremenoslovci napoved do prihodnjega torka, 18. avgusta, sklenejo, da kaže na deloma sončno vreme s temperaturami malo pod 30 stopinjami. 

Predvsem popoldne bodo nastajale plohe in nevihte, ki bodo predvidoma pogostejše v soboto in ob koncu obdobja.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 1
  • Avatar Pattiosta
    Pattiosta 00:19 10.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.Sextis.fun