Slovenija
125859 ogledov

Vročina prihaja, to vemo. A poglejte, kaj sledi prihodnji teden

Nevihtni oblaki
Danes in jutri skoraj povsod povsem jasno.

Vremenoslovci na Arsu za popoldne napovedujejo večinoma sončno vreme, tu in tam bodo nastale posamezne plohe ali nevihte, ki bodo verjetnejše v hribovitem svetu. Ponekod bo zapihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo do 27 stopinj Celzija.

Tudi jutri bo pretežno jasno. Sredi dneva bo v hribovitem svetu nastalo nekaj kopaste oblačnosti, a verjetnost ploh bo zelo majhna. Najnižje jutranje temperature bodo od 10 do 15, najvišje dnevne od 25 do 29 stopinj.

Dokaj sončno in toplo vreme se bo nadaljevalo tudi v petek in soboto. Popoldne bodo v notranjosti Slovenije nastale posamezne plohe in nevihte.

Napoved od 9. do 14. junija 

Iznad zahodne Evrope bo proti zahodnemu Sredozemlju segala višinska dolina s hladnim in vlažnim zrakom, ki bo občasno nekoliko vplivala tudi na vreme v severnem Sredozemlju in na območju Alp. Nad našimi kraji bodo prevladovali jugozahodni višinski vetrovi, vremensko sliko pojasnjujejo na Arsu.

V nedeljo bo po njihovih napovedih še dokaj sončno in zelo toplo, pihal bo jugozahodni veter. V prihodnjem tednu pa kaže spet na precej nestanovitno vreme z občasnimi krajevnimi padavinami in nevihtami. Popoldanske temperature bodo sicere večinoma od 20 do 25 stopinj.

Vreme preglednica | Avtor: Arso Arso
sonce oblaki Slovenija Nas končno čaka pravo poletje? To napovedujejo vremenoslovci!

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • bi_ba 14:04 05.junij 2024.

    Manjka jim kovid, da bi nas vsako uro strašili z njim. Saj bo jeseni ptičja gripa, ki zdaj napada tudi ljudi in govedo in je zelo smrtna (buahahaaaa). Pa bo spet o čem pisati.

  • Avatar luckyss1
    luckyss1 13:09 05.junij 2024.

    Čemu bebav populističen naslov ?! Vreme se umirja in počasi stabilizira...Panika, poletje prihaja...kreteni...