Slovenija
34 ogledov

"Vzdrževalna dela smo lahko izvajali le v nedeljo"

Nenadni padci in vzponi priključenih porabnikov omrežju škodijo, velikih doprino Žurnal24 main
Elektro Ljubljana pojasnjuje, da so vzdrževalna dela na omrežju zaradi varnostnega in energetskega vidika lahko izpeljali le v nedeljo. Brez elektrike je bilo 2300 ljudi.

"Žal je le dopoldanski nedeljski termin iz varnostnega in energetskega vidika omogočal izvedbo del. O nujnih vzdrževalnih delih smo uporabnike obvestili preko sredstev javnega obveščanja in z objavo obvestila na spletni strani našega podjetja," na Elektro Ljubljana odgovarjajo prebivalcem ljubljanske Šiške, ki so v nedeljo ostali brez elektrike. O tem smo poročali v članku: Ogorčeni stanovalci: Kako nam lahko izklopijo elektriko na nedeljo za skoraj ves dan?

Zaradi varnosti izklopili tudi kablovode

Elektro Ljubljana, d.d. je v nedeljo 3. aprila med 08.00 in 13.30 uro izvajala nujna vzdrževalna dela na srednjenapetostnem  kablovodu, ki povezuje razdelilno transformatorsko postajo Črnuče in razdelilno postajo Kozarje. "Ker so se dela izvajala v neposredni bližini srednjenapetostnih kablovodov, ki z električno energijo oskrbuje del Šiške, smo bili v času del, zaradi varnosti prisiljeni izklopiti tudi te kablovode. Posledično smo prekinili dobavo električne energije 2.296 uporabnikom na področju Šiške," so sporočili. Odjemalcem se zaradi nevšečnosti, ki so jih imeli zaradi prekinitve dobave električne energije opravičujejo in zahvaljujejo za razumevanje.

Bodite obveščeni vnaprej!

Splošna obvestila o načrtovanih izklopih in delih na omrežju in merilnih mestih v Ljubljani so na voljo na spletni strani http://www.elektro-ljubljana.si Uporabniki pa se lahko naročijo tudi na  brezplačne storitve obveščanja o načrtovanih izklopih na omrežju in merilnih mestih (preko e-naslova ali SMS-a) prek spletne strani  http://www.elektro-ljubljana.si/obvescanje, s klicem na naš klicni center na številko 01/230-40-03 ali z dopisom prek pošte.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.