Slovenija
57 ogledov

Z Gamsom je veselje pri vrtnarjenju

Cemio Gams Cemio Gams
Radi posvečate svoj prosti čas urejanju vrta? Potem svojim rastlinam zagotovo dajete potrebno ljubezen, skrb in hranila, da bi lepo rastle. Kako pa skrbite za vaše sklepe?

Tudi sklepe je potrebno nahraniti!

Da bi nam bilo vrtnarjenje v veselje in nas telo pri tem ne bi bolelo, moramo skrbeti za svoje sklepe. Ravno tako kot cvetlicam, moramo hranila nameniti tudi sklepom, hrustancem in vezem. Privoščite svojim sklepom le najboljše!

Na slovenskem trgu je več proizvodov, ki vsebujejo kolagen, ki ima v našem telesu ključno vlogo: ohranja vezivno tkivo mišic, kit, kosti in hrustanca dovolj močno in odporno na obremenitve. Najprimernejši so izdelki s kolagenom, ki je v naravni obliki in ni toplotno obdelan. Njegovi glavni prednosti sta visoko udobje med uporabo (zadoščajo majhni odmerki v obliki kapsule) in ugodna cena.

Nežka Poljanšek, fizioterapevtka slovenskih olimpijcev

Cemio GAMS® kot edini na slovenskem trgu vsebuje kombinacijo naravnega kolagena tipa I, tipa II in vitamina C, ki omogoča pravilno nastajanje kolagena v sklepih, vezeh, kitah in hrustancu.

Kolagen je glavna sestavina vseh telesnih vezi in  hrustanca

Sklepi se začnejo starati že okoli 25. leta človeškega življenja, ko se proizvodnja kolagenskih vlaken v organizmu postopoma zmanjšuje. Zato je kolagen v telo potrebno vnesti. Za mišično-skeletni sistem je ključni gradbeni element kolagen tipa I in II. Kolagen tipa I je prisoten v kitah, vezeh in kosteh, kjer ustvarja močna vlaknasta tkiva, saj morajo vezi in kite  prenesti močno natezanje. Je tudi del kože. Kolagen tipa II se nahaja v hrustancu, kjer ustvarja goste mreže iz tankih vlaken, saj je hrustanec izpostavljen pritisku z vseh strani. Vitamin C pa spodbuja pravilno tvorbo kolagena v telesu.

Cemio Gams  | Avtor: Cemio Gams Cemio Gams
Vrhunski švicarski proizvod 

Pridobivanje izvornega kolagena iz naravnih virov zahteva zapleten tehnološki proces, pa tudi posebno varčen način pri njegovem vključevanju do končnega izdelka v obliki kapsul. Cemio Gams za sklepe je zato izdelan v priznani švicarski farmacevtski tovarni, ki ta način zagotavlja na najvišji ravni.

Zdaj vam je vrhunska kakovost na voljo za ugodno ceno – popolna podpora za vaše sklepe že za 0,45 € na dan.

PREIZKUSITE 30-dnevno terapijo BREZPLAČNO*!
(*Plačate samo poštnino 2 EUR.) 

Pridružite se več tisočim zadovoljnim uporabnikom v Evropi, ki so že poskusili Cemio GAMS®. V kombinaciji z ustrezno vadbo in zdravo prehrano vam bo pri delu na vrtu prinesel samo veselje.

Cemio Gams prejmete na vaš dom samo neposredno od proizvajalca Cemio Switzerland. Naročilo lahko oddate na naši spletni strani www.cemiogams.si ali nas še danes pokličite na brezplačno telefonsko številko: 080 11 80.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.