Slovenija
11393 ogledov

Z januarjem velika sprememba pri mBills

mbills Hal mBills
Podjetje mBills z januarjem uvaja spremembo za svoje uporabnike.

Vsem uporabnikom mBills bodo januarja ponudili mBills pakete, posledično pa bo z 31. januarjem 2021 v veljavo stopil nov cenik za fizične osebe. Nekatere storitve tako ne bodo več brezplačne.

Obstoječi uporabniki imajo do 30. januarja čas, da izberejo paket. Če tega do omenjenega datuma ne bodo storili, jim bo paket dodeljen samodejno, glede na storitve, ki jih uporabljajo.

Uporabnikom, ki so imetniki kartice mBills Mastecard in so stari 26 let ali več, bo dodeljen mBills paket Napredni. Uporabnikom, ki so imetniki kartice mBills Mastercard in so mlajši od 26 let, bo dodeljen mBills paket Mladi. Uporabnikom, ki imajo opravljeno osebno identifikacijo in niso imetniki kartice mBills Mastercard, bo dodeljen mBills paket Enostavni. Mesečni stroški se bodo plačali vnaprej.

Paketi enostavni je namenjen osnovnim uporabnikom in je brez mesečnih stroškov. Vključeno je plačilo e-računov in UPN nalogov brez provizije, nakazila na telefonsko številko, plačila na prodajnih mestih, polnitev z bančnega računa, vplačila in izplačila gotovine (doplačilo provizije 0,9 % od zneska), uporaba enega šparovčka.

Paket mBills napredni ponuja neomejen nabor storitev, mesečni stroški pa znašajo 1,99 evra. Vključeno je plačilo e-računov in UPN nalogov brez provizije, nakazila na telefonsko številko, plačila na prodajnih mestih, polnitev z bančnega računa, vplačila in izplačila gotovine (do vključno 500 evrov brezplačno, doplačilo provizije 0,9 % od zneska), naročilo in uporaba kartice mBills Mastercard, uporaba Garmin Pay & Fitbit Pay, uporaba šparovčkov (do 10 različnih).

Mesečni strošek za paket mladi znaša 1,49 evra, izberejo pa ga lahko osebe do dopolnjenega 26. leta. Vključeno je plačilo e-računov in UPN nalogov brez provizije, nakazila na telefonsko številko, plačila na prodajnih mestih, polnitev z bančnega računa, vplačila in izplačila gotovine (do vključno 500 evrov brezplačno, doplačilo provizije 0,9 % od zneska), naročilo in uporaba kartice mBills Mastercard, uporaba Garmin Pay & Fitbit Pay, uporaba šparovčkov (do 10 različnih).

Kdor ne bi želel plačljivega paketa, lahko svojo naročnino prekliče do 30. januarja, ali kasneje, v primeru, da izbranega paketa ne bo več potreboval, so še zapisali. 

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 7
  • cioreapor 17:51 02.december 2020.

    www︎.︎Norias︆.︆net - oddličen prrojekt za odrrasle, ki želikko najti parrtnerja za sseks

  • peizysthe 07:11 02.december 2020.

    www︎.︎Norias︆.︆net - oddličen projekt za odrasle, ki želikko najti parrtnerja za sseks

  • creanarmi 03:53 02.december 2020.

    www︎.︎Norias︆.︆net - odličen projekt za odrrasle, ki želijo najti partnerja za seks