Slovenija
1088 ogledov

Z nožem zagrozil prodajalcu, nato pa ...

Nož Profimedia
Policisti preiskujejo oborožen rop in prosijo za informacije.

Neznani storilec je oborožen z nožem v soboto oropal bencinski servis v Solkanu, so sporočili s Policijske uprave (PU) Nova Gorica. Storilca policisti še niso izsledili, okoliščine kaznivega dejanja pa še preiskujejo. Občane, ki bi jim lahko nudili koristne informacije, prosijo, naj o tem nemudoma obvestijo policijsko postajo Nova Gorica.

Takoj po tem, ko je operativno-komunikacijski center prejel obvestilo o ropu, so policisti na kraj kaznivega dejanja poslali več policijskih patrulj.

Na kraju je bilo ugotovljeno, da je dejanje izvršil zamaskirani moški, ki je prodajalcu zagrozil z nožem in od njega izsilil nekaj sto evrov gotovine. Po izvršenem kaznivem dejanju je z ukradenim denarjem zapustil prodajalno in zbežal skozi park za bencinskim servisom. Ko so na prizorišče prišli policisti, se je za njim že izgubila sled. Sicer zaradi kaznivega dejanja nihče ni bil poškodovan, so še sporočili iz PU Nova Gorica.

Policisti okoliščine oboroženega ropa še preiskujejo, o njem so obvestili tudi preiskovalnega sodnika okrožnega sodišča in okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici. Vse občane, ki bi lahko nudili koristne informacije, prosijo, da naj o tem nemudoma obvestijo policiste policijske postaje Nova Gorica.

Italijanska policija Bizarno Svet Z bivšim možem ubila 28-letnega novega partnerja spletna prevara spletna goljufija računalnik PAZITE Slovenija Zelo verjetno boste tarča takih prevar

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.