Slovenija
283 ogledov

Za 20 evrov vas rešijo angeli iz Žalca

Jožica Ramšak (Foto: Klemen Aber)
1/2
Žurnal24 main
V Žalcu je društvo Artangel.si, ki naj bi ljudem pomagalo pri težjih življenjskih preizkušnjah. Obiskali smo članico društva, ki nam je s seanso predstavila način, kako rešujejo študente, nosečnice ...

Društvo Artangel.si, ki se bo januarja preimenovalo v Angel.si, se predstavlja kot društvo za urbano življenje. Pravijo, da ob rednih ter izrednih srečanjih dvigujejo osebno in skupinsko kakovost življenja.

V društvu je preko sto članov, udeležba na delavnicah, ki potekajo enkrat tedensko na Polzeli, pa je precej manjša. V društvu trdijo, da lahko pomagajo ob porodu, pri izpitih, testih (vozniški izpit, popravni testi itd), posebnih razgovorih za službo itd.

Cenik:
Cena ene seanse je 19 evrov za zunanje, za člane pa 14 evrov. Če želite, da vam naredijo t. i. podporo družinske energije (bolezen v družini, stanovanjske rešitve, ljubosumje ...), boste kot člani plačali 65 evrov, kot zunanji pa 72 evrov.

Za padec na izpitu kriv profesor
"Pred izpitom potrebujemo ime in priimek, kraj, temo pogovora in čas. Kanale začnemo čistiti že tri dni prej, ne tisti trenutek. Človeka povežemo z njegovimi vodniki in angeli," pravi ena od vaditeljic v društvu, Jožica Ramšak.

Prizna, da seveda vsi ne naredijo izpita. In kako to pojasni? "To smo tudi že raziskovali. Profesorji niso imeli stvari dodelanih. Ni bilo jasno zastavljenih stvari in tudi odgovori niso bili jasni."

Nosečnica naj pokliče tik pred porodom
Kar se tiče poroda, naj bi s svojim delom nosečnico osvobodili zunanjih energij. "Porodnice so nam po tem rekle, da niso čutile toliko bolečin, kot so jim rekli, da jih bodo. In porod je trajal le približno dve uri," pojasni Jožica in doda, da v nasprotju z izpiti in razgovori nosečnice podatkov ne potrebujejo pred porodom, temveč šele, ko pridejo v porodnišnico.

"Ko je čas, nas najdejo"
Kot pravi, jih obiskujejo različne skupine ljudi. Največkrat jih k njim pripeljejo fizične težave. "Ko je čas, nas najdejo," še pravi Jožica, ki jo je v društvo pripeljala osebna stiska. Imela je dve operaciji hrbtenice, ni mogla hoditi in zato se je odločila poskusiti s tovrstno vadbo. Ko smo jo povprašali, ali so edino tovrstno društvo v Sloveniji, je le skomignila z rameni in rekla, da ne ve.

Predstavila nam je eno seanso. Kako poteka, si lahko ogledate v videoprispevku ter se prepričate, ali gre tovrstnemu načinu zdravljenja verjeti ali ne.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.