Slovenija
6154 ogledov

Za Bežigradom: voznika avtomobila okradla sredi belega dne

Nož
Nič hudega sluteč voznik avtomobila je včeraj za Bežigradom ostal šokiran. Sredi belega dne sta ga neznanca zvabila iz avtomobila, mu grozila z nožem in zahtevala gotovino.

S Policijske uprave (PU) Ljubljana poročajo o drznem ropu, ki se je zgodil sredi belega dne – ob 15.30. "Dva neznanca za Bežigradom sta pristopila  do vozila oškodovanca in ga s pogovorom zamotila, da je izstopil iz svojega vozila, nato pa sta od njega z nožem v roki zahtevala gotovino," so zapisali pri PU Ljubljana. 

Kot so še dodali policisti, sta mu neznanca odvzela nekaj gotovijne in vrednejših predmetov iz vozila, nato pa s kraja pobegnila z belim vozilom. Polcisti ju za zdaj še niso uspeli identificirati, zbrali pa so natančnejše opise, kako nepridiprava izgledata. 

"Gre za moškega, starega med 40 in 50 let, močnejše postave, visok med 170 in 175 cm, bil je brez las in je nosil brke," se glasi popis prvega nepridiprava. "Gre za moškega, starega okoli 20 let, visok med 180 in 185 cm, črnih las, nosil je rdečo majico," so še sporočili s PU Ljubljana. Previdnost torej na ljubljanskih ulicah nikakor ni odveč. Tudi ko ste v avtomobilu. 

Komentarjev 6
  • bobubob 15:12 07.marec 2023.

    Jankovićeva varnostnika, ki sta se ravno vračala z izmene na trasi C0? In ki zaradi opravljanja posvečenega dela za ago ljubljanskega menita, da jima nihče nič ne more? Tako kot agi ne, dokler bo proti Janši?

  • andrej084 12:39 07.marec 2023.

    Prjatli od fajonke???

  • Kmodri 12:15 07.marec 2023.

    Buteljni, to je rop, ne pa tatvina!