Slovenija
20864 ogledov

Za obisk Ikee vsi termini do ponedeljka zasedeni

otvoritev Ikea Ljubljana
1/12
Saša Despot
Po dolgem pričakovanju Ikea danes odprla vrata za kupce.

Švedski veletrgovec Ikea je danes odprl vrata trgovine v ljubljanskem BTC. Zaradi epidemiološke situacije bo v trgovini istočasno lahko le 700 ljudi. Da bi se izognili čakalnim vrstam pred vhodom, so pri Ikei uvedli sistem registracije na njihovi spletni strani, ki so ga po začetnih težavah, odprli v torek, 23. februarja. 

Ikea je sprva odprtje trgovine v Ljubljani napovedovala že za konec lanskega leta, a je načrte prekrižala epidemija covida-19. Trgovina obsega več kot 31.000 kvadratnih metrov, od tega približno 22.000 kvadratnih metrov nakupovalnih površin. V ponudbi bo okoli 9500 izdelkov.

otvoritev Ikea Ljubljana | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Prijave sprejemajo na 15 minut, en obiskovalec pa lahko v registracijo skupno vnese največ pet obiskovalcev. Trgovino nato lahko obiščejo z vstopnico, ki jo prejmejo v povratnem mailu. 
Kot je mogoče razbrati na spletni strani Ikee, je prvi prosti termin v ponedeljek. 

Pri Ikei računajo, da se bodo kupci pri njih zadržali največ dve uri. Ikeina restavracija zaradi omejitvenih ukrepov za preprečevanje širjenja koronavirusa do nadaljnjega ostaja zaprta. 

Hkrati z odprtjem fizične trgovine se odpira spletna trgovina po kateri slovenski kupci lahko brskajo že od 9. februarja. Kupci lahko izdelke naročijo prek spleta vključno z dostavo, lahko jih prevzamejo sami. V Mariboru se je odprla prva prevzemna točka, odpirali naj bi jih še v drugih mestih. 

otvoritev Ikea Ljubljana | Avtor: Saša Despot Saša Despot

 

 

 

 

Komentarjev 9
  • rd2dmk2 10:22 26.februar 2021.

    dve štacuni na enga slo. prebivalca. a ni PV reku da rabmo več strokovnjakov, ki delajo z veliko dodano vrednostjo. ma bo kmalu sam ena šola v SI, šola za prodajalca. zdej čakam še WallMart , pa......... verjetno bodo pred ...prikaži večd Izolo naredil tist umeten otok, samo zato da še tam postavjo eno štacuno.

  • Avatar Lion007
    Lion007 22:23 25.februar 2021.

    KRETENIZEM DA MU NI PARA. KOK MORŠ BIT USEKAN, DA SE GREŠ PRJAVT ZA IKEO. TUD, ČE JO NIKOL NE VIDM..................................

  • CORONABUCI 13:25 25.februar 2021.

    Bedaki so se rezervirali za obisk trgovine, pa za vakcino upam tudi. kako si lahko tako tele, res ne razumem.