Slovenija
0 ogledov

Zadovoljni z informacijami

1/2
Žurnal24 main
Učenci in dijaki si na informativnih dnevih nabirajo informacije o nadaljnjem šolanju. Večina jih je z informacijami, ki so jih dobili, zadovoljna. Več si poglejte v videu.

V Ljubljani so mladim v pomoč pripravili brošuro Informativni dnevi '09, v kateri lahko najdejo koristne informacije o fakultetah v Ljubljani, zemljevid mesta z označenimi lokacijami fakultet in shemo avtobusnih linij, ki vodijo do njih.

Informatorji na železniški postaji, Bavarskem dvoru in fakultetah razdeljujejo brošure ter podajajo druge informacije. Med 8. in 18. uro je za informacije na voljo tudi brezplačna telefonska številka 080 98 67. Informacije o srednjih šolah in gimnazijah bodoči dijaki lahko dobijo na infotočki Dijaške skupnosti Ljubljana, ki jo lahko najdejo na Prešernovem trgu.

Informatorji tudi v Mariboru
V Mariboru informatorji pred fakultetami in železniško postajo delijo priročne informativne mape, jim dajejo druge informacije ter jih usmerjajo do želenih lokacij. Dijaki lahko izkoristijo organiziran brezplačni krožni avtobusni prevoz, in sicer ob 8., 9. in 14. uri izpred železniške postaje. Na voljo jim je tudi brezplačna informativna telefonska številka 080 1 7686.

Strpno v prometu
V vseh univerzitetnih mestih je pričakovati zgoščen promet, zato v prihodnjih dveh dneh velja, naj bodo udeleženci v prometu še posebej strpni.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.