Slovenija
756 ogledov

Zagorelo na Vrtcu Brezje v Mariboru, v intervenciji poškodovan en gasilec

Gasilci na strehi
Minulo noč je zagorelo na območju Vrtca Brezje v Mariboru, kjer trenutno še poteka gašenje večjega požara.

intervenciji se je poškodoval en gasilec, ki so ga z reševalnim vozilom odpeljali v zdravniško oskrbo v Univerzitetni klinični center Maribor. Vzrok požara še ni znan, na vrtcu pa sicer potekajo gradbena dela obnove objekta.

Operativno komunikacijski center Policijske uprave Maribor je bil o požaru na območju Vrtca Brezje v Mariboru na naslovu Na trati 6, ki je dislocirana enota Vrtec Pobrežje, obveščen nekaj pred 3. uro zjutraj.

Ko bo požar pogašen in bodo razmere to dopuščale, bodo policisti opravili ogled, tako da bo več informacij znanih predvidoma tekom dneva. Trenutno točne materialne škode še ni mogoče določiti, ocenjuje pa se, da bi škoda lahko znašala okoli pol milijona evrov, so sporočili iz Policijske uprave Maribor.

Na kraju so tudi odgovorne osebe Vrtca Pobrežje in civilne zaščite. O požaru sta bili obveščeni tudi dežurna okrožna državna tožilka in preiskovalna sodnica.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.