Slovenija
2462 ogledov

Zagotavljajo kakovost in nova delovna mesta

nakupovanje vrečka Shutterstock
Otvoritve že te dni. V treh letih želijo v Sloveniji odpreti približno 40 trgovin in zaposliti več kot 280 ljudi.

Diskontna trgovska veriga Pepco, specializirana za prodajo oblačil in izdelkov za dom, odpira prve trgovine v Sloveniji. V petek odpira trgovino na Ptuju, 22. septembra v Domžalah, 28. septembra v Celju in Novem mestu ter 26. oktobra v Ljutomeru.

Trgovine Pepco ponujajo več kot 30 izdelčnih skupin, med drugim oblačila, igrače, izdelke za opremo doma, dekorativne izdelke in hišni tekstil. Približno 60 odstotkov njihovega prodajnega programa predstavljajo oblačila, 40 odstotkov pa ostali izdelki, so sporočili iz družbe.

Slovenija Enak bodi pri nas šestkrat dražji?

Pepco | Avtor: Pepco Pepco

"Veseli nas, da lahko s tem tednom slovenski kupci obiščejo naše trgovine. Slovenski trg je za nas zelo pomemben, zato se bomo trudili, da izpolnimo pričakovanja. Prepričani smo, da je odprtje prvih Pepco trgovin odličen začetek naše prisotnosti na slovenskem trgu," je dejal operativni direktor za Srednjo in Vzhodno Evropo Marcin Stanko.

Pepco je evropska trgovska veriga, ki ima več kot tisoč trgovin na Češkem, Madžarskem, Poljskem, Slovaškem, v Romuniji in na Hrvaškem. Začetki blagovne znamke segajo v leto 2004, veriga zaposluje več kot 11.000 ljudi.

blagajne Svet Trgovina prihodnosti brez trgovcev

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar skeptik
    skeptik 10:40 12.september 2017.

    Proizvodnja ustvarja dodano vrednost..... Trgovin imamo že zdavnaj preveč. Katastrofa brez razvojne politike. Smo postali čisto navadni balkanski "kšeftarji"