Slovenija
12 ogledov

Zaposleni, a do kdaj

V nekdanji Mipovi mesnici na Delpinovi ulici v Novi Gorici so jezni zaradi poroč Žurnal24 main
Zaradi pisanja v medijih stranke ne prihajajo več v nekdanje Mipove mesnice v Novi Gorici.

Obe nekdanji Mipovi mesnici v Novi Gorici, ki ju je prevzela družba Pivka perutninarstvo, sta bili včeraj odprti, zaposleni pa niso vedeli, ali bodo danes še delali.

Pivki perutninarstvu, ki je prevzela 12 poslovalnic Mipa maloprodaje v stečaju na severnem Primorskem in jih 20. maja znova odprla ter s tem omogočila, da je 40 zaposlenih v Mipu ohranilo delovna mesta, se je najemna pogodba konec junija iztekla.

Predsednik uprave Pivke perutninarstva Janez Rebec včeraj popoldne še ni mogel povedati, ali je bilo usklajevanje glede nadaljnjega najema devetih poslovalnic nekdanjega Mipa s stečajnim upraviteljem uspešno, saj nove najemne pogodbe še niso podpisali. To naj bi bilo dokončno znano danes.

“Napišite kaj pozitivnega, saj so stranke, ki smo jih težko pridobili nazaj, takoj ko se je začelo v medijih pisati o tem, da bomo 30. junija zaprli vrata, nehale prihajati,” je povedala ena od štirih zaposlenih v nekdanji Mipovi mesnici na Delpinovi ulici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.