Slovenija
4 ogledov

Zaradi naleta več vozil zastoj na primorki

Primorka pri Brezovici Cestna kamera PIC
Zaradi dveh naletov več vozil v obeh smereh kolone na primorski avtocesti.

Na primorski avtocesti je med priključkom Brezovica in cestninsko postajo Log v smeri proti Kopru je prišlo do naleta vsaj petih vozil, prav tako pa je prišlo do naleta vozil v smeri proti Ljubljani, so za STA povedali na ljubljanski policijski upravi.

PREBERITE ŠE:

- Že pred enajsto gneča na cesti

- Ohladilo se bo, brez dežnika ne hodite od doma

Posledice prometne nesreče med CP Log in priključkom Brezovica v smeri Ljubljane so že odstranili, a ostaja daljši, 17 kilometrski zastoj do razcepa Kozarje v Ljubljani. Vozniki osebnih vozil lahko zapustijo avtocesto na priključku Logatec v smeri Ljubljane.

Posledice prometne nesreče, zaradi katere je nekaj časa potekal promet le po odstavnem pasu, so odstranili tudi v smeri proti Kopru.

Zastoji na primorki | Avtor: Cestna kamera PIC Cestna kamera PIC

 

Zastoji so tudi na cesti Ljubljana-Vrhnika in Logatec-Ljubljana ter na zahodni ljubljanski obvoznici od priključka Brezovica proti cestninski postaji Log.

Nalivi in toča ustavljajo promet

Ker so ceste ponekod po državi mokre, vozite previdno. "Po avtocesti proti Šentjakobu se vozimo manj kot 40 na uro," je popoldan poročala bralka. "Lije kot iz škafa, padala je tudi toča, motoristi čakajo pod viadukti.

Komentarjev 2
  • Xerxes 19:19 14.avgust 2015.

    Prvo se zaletijo ker se kak kreten ne umakne iz prehitevalnega pasu, pote, pa ker drug cepec gleda kaj se je tam čez zgodilo...

  • patrijarh 18:26 14.avgust 2015.

    Torej vinjete ni treba kupit,če vse stoji.