Slovenija
36811 ogledov

Zaradi objave na Facebooku mu grozijo s tožbo

marko potrč, eva cimbola Planet TV
Mladi zdravniki Slovenije podpirajo odločitev kolegice zdravnice, ki od Marka Potrča zahteva javno opravičilo.

"Ne želimo živeti v družbi, kjer je dovoljeno nasilje nad drugimi. Ne želimo živeti v družbi, kjer si posameznik vzame pravico, da krši zakon, in ostane nekaznovan. Zato izrekamo podporo pogumni odločitvi naše kolegice, da po uradni poti doseže svojo pravico - umik njene zasebne korespondence, ki je bila brez njenega dovoljenja objavljena na Facebooku," so zapisali Mladi zdravniki Slovenije. "Avtorja FB objav poziva, naj nemudoma umakne svoje objave in se javno opraviči. Njen uradni poziv objavljamo na njeno prošnjo, predvsem v vednost ostalim stanovskim kolegom in širši javnosti."

Ob tem so že zapisali, da je nasilje v kakršnikoli obliki nad komerkoli nesprejemljivo in "je samo majhen korak stran od nasilnih dejanj, ki imajo lahko zelo tragične posledice. Žal smo jim v preteklosti bili že večkrat priča," so še dodali. 

Ne želimo živeti v družbi, kjer je dovoljeno nasilje nad drugimi. Ne želimo živeti v družbi, kjer si posameznik vzame...

Posted by Mladi zdravniki Slovenije on Tuesday, November 24, 2020

Zdravnica z opominom pred tožbo zahteva umik objav, v katerih je omenjena. Marko Potrč je namreč v eni od objav opozoril na "organizirano napadanje moje FB strani". Pri tem je navedel ime zdravnice, ki naj bi podala pobudo za to in fotografije korespondence. Ime zdravnice se je pojavilo v še eni od objav, za katero zdravnica po pravni poti prav tako zahteva umik. V primeru, da objave ne bodo umaknjene, odvetnik zdravnice napoveduje tožbo. 

Covid-19 Slovenija Zdravniki nad Marka Potrča marko potrč, eva cimbola Slovenija Potrč: Nimamo rekordnih števil okužb in maske na prostem ne bom nosil
 
Komentarjev 24
  • ataben 08:21 26.november 2020.

    www︎.︎MeroLine︆.︆com - oddličen projekt za odrrasle, ki želijo najti parrtnerja za sseks

  • jakec1575 00:00 26.november 2020.

    Marko Potrč se mi zdi papak. Pač ego mu ne da, da bi zaključil brez zadnje besede. Mislim tudi, da nima prav. Ampak da se človeku jemlje kruh, se mi zdi pa čisti fašizem in nedopustno dejanje. Danes Marko, jutri ...prikaži več ti, če ne boš priden in kimal vsemu kar reče furer.

  • si_rob 19:53 25.november 2020.

    Pa dobro, kaj ste se vsi nabili na Potrča? Samo navaja statistične podatke, ki jih dobi od pristojnih. Pove svoje mnenje, nikogar ne žali, v nasprotju z nasprotno stranjo. In na koncu, kaj koga briga, kje je Potrč. Ali je ...prikaži več v Sloveniji ali v pm.