Slovenija
45 ogledov

Zastoji in kolone

zastoji kolone ceste Saša Despot
Zastoji na Štajerskem, zgoščen promet proti meji.

Na avtocesti Maribor - Ptuj je med priključkom Zlatoličje in razcepom Draženci v smeri Gruškovja je trikilometrski zastoj, poroča prometno-informacijski center. Gost promet z zastoji je tudi na glavni cesti proti Gruškovju. Na mejnem prehodu pri izstopu iz države je še dodatno 15 minut čakanja. Pot se od Šentilja do Gruškovja podaljša za približno eno uro in pol.

Promet je močno povečan na primorski avtocesti proti Kopru ter na cestah proti obali in mejnim prehodom s Hrvaško. Zastoj je na zahodni ljubljanski obvoznici od razcepa Koseze proti CP Log.

Zaradi mejne kontrole na avstrijski strani nastaja zastoj pred predorom Karavanke proti Avstriji, 1 km, občasno predor zapirajo.

Dela na ljubljanski obvoznici

Na severni ljubljanski obvoznici potekajo obnovitvena dela. Pričeli so vzpostavjati 2. fazo, promet je med Tomačevim in Celovško cesto še dodatno oviran. Zapora bo prestavljena predvidoma do nedelje, 3. 7., pozno zvečer. Promet bo še vedno potekal po dveh zoženih pasovih v obe smeri. Zaprt bo priključek Bežigrad proti Kosezam, kasneje izmenično še priključka Savlje in Celovška. Promet za tovorna vozila nad 7,5 ton med Štajersko in Primorsko in obratno je preusmerjen na vzhodno in južno ljubljansko obvoznico.

Preberite:

Hrvati opozarjajo: prihaja sobota, pripravite se!

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.