Slovenija
3374 ogledov

Zastoji na cestah, tukaj so zamude največje

promet kolone gneča Bralec
Na nekaterih avtocestah po državi nastajajo zastoji.

Na primorski avtocesti nastaja zastoj pred Brezovico proti Kopru. Zamuda iz smeri Rudnika na ljubljanski južni obvoznici znaša od 25 do 30 minut. Z gorenjske avtoceste na ljubljansko zahodno obvoznico, kjer občasno zapirajo predor Šentvid, pa zamuda znaša pol ure in se povečuje.

Na ljubljanski južni obvoznici je ob tem zaradi prometne nesreče na razcepu Kozarje oviran promet iz smeri Rudnika proti Primorski.

Zastoj je tudi na koncu podravske avtoceste pred mejnim prehodom Gruškovje proti Hrvaški. Zamuda tam trenutno znaša od 20 do 25 minut.

Zaradi del nastaja gneča tudi med priključkoma Slovenske Konjice in Slovenska Bistrica jug proti Mariboru, zamuda znaša od 20 do 25 minut.

Zastoji nastajajo tudi na cestah Dragonja-Šmarje-Koper v obe smeri, Izola-Lucija v obe smeri ter Ljubljana-Brezovica in Lesce-Bled.

Prometni zastoji | Avtor: Promet.si Promet.si

Prometno-informacijski center za današnji dan napoveduje visoko gostoto prometa. Ta konec tedna je namreč na Hrvaškem praznik, prav tako se začenjajo počitnice v nekaterih evropskih deželah. "Predvsem je pričakovati tudi zelo gost promet od Avstrije proti osrednji Sloveniji in naprej proti Hrvaški," so napovedali na svoji spletni strani.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar NickMason
    NickMason 13:38 22.junij 2024.

    Prava uživancija doma,nobenih težav ni ,prav fajn je